2013-08-24 12:25:00
Fiat 500 Abarth ako
Fiat 500C Abarth ako terč aj základňa na "streľbu" loptami rôzneho druhu.
Zdroj: fiatusa.com

Fiat 500C Abarth ako cieľ aj prostriedok chce pevnú ruku a presnú mušku

Trafiť sa do basketbalového koša, chce dosť tréningu, ak sa ale pohybuje, to je poriadna fuška.

Aj prihrávky „šišatou“ loptou v americkom futbale s milimetrovou presnosťou si vyžadujú ozajstné umenie, veľa tréningu, ale hlavne priestorovú orientáciu. Nie je nám známe, prečo sa skupina mladíkov v USA rozhodla ukázať svoje umenie práve v súvislosti s Fiatom 500C Abarth, ale pozeranie je to naozaj úžasné.

Možno si vybrali Fiat preto, lebo aj toto auto patrí do kategórie vozidiel, ktorých šoférovanie prináša radosť a zábavu. Tentoraz však nešlo len o akúsi zábavnú jazdu.

Skupina chlapíkov z USA, ktorí si vravia Dude Perfect (prenesene niečo ako: ty brďo, presne!) sa rozhodla, že svoju „hru“, presnejšie basketbal, americký futbal a baseball, zvečnia prostredníctvom kamier. Na prvý pohľad celkom bežná záležitosť, No oni na to išli trocha inak a použili tri Fiaty 500C Abarth. Za ich volanty posadili profesionálov.

Zdroj: fiatusa.com
Zdroj: fiatusa.com

Nebola to nuda, ktorá ich „dohnala“ k takémuto činu. Majú na internete svoj kanál, na ktorom sa zaoberajú takzvanými trickshotmi a majú na ňom už vyše 1,2 milióna pozretí. Vytváranie podobných videí tak asi pekne vynáša. Neskúšajte ich ale doma napodobňovať. Nielen preto, že by ste potrebovali tri Fiaty 500C Abarth. Tie v rukách profíkov jazdili v tomto prípade totiž aj na dvoch kolesách, pričom si chlapci prihrávali loptu – a to už nie je pre každého.

Ak by ste chceli skúsiť trafiť sa (hoci spočiatku „len“ do pevného basketbalového koša) z výšky – najlepšie od piateho poschodia vyššie, možno aj zo strechy, nemuseli by ste sa trafiť. Skúste potom susedovi vysvetľovať a poisťovni dôvodiť, prečo čelné sklo na aute rozbila basketbalová lopta...

Zdroj: fiatusa.com

Nepochybujeme o tom, že títo chlapíci sú veľmi zruční. No neveríme ani tomu, že sa im všetko podarilo na prvý raz. David Copperfield je iba jeden, aj ten si pomáha ilúziou a televíznymi trikmi... Máme stále pocit, že dosiahnuť výsledky, aké vidíte vo výsledku  na videu stálo veľa, veľmi veľa, ba dokonca ešte viac pokusov...

Jozef Vydra
ZDROJ: autoblog.com, autoevolution.com, blogfiatusa.com

Komentáre k článku


Stream naživo