2013-05-22 08:30:00
Zlý deň pre čínskeho
Zlý deň pre čínskeho skútristu, naozaj zlý...

Keď sa darí, tak sa darí, alebo jeden veľmi zlý deň čínskeho motorkára...

Aj vy ovládate svoj motocykel v štýle „rýchlo a zbesilo“, alebo ho naozaj viete úplne skrotiť? Nie všetci to dokážu.

Hlavne v súvislosti s obrovským nárastom záujmu o malé motocykle do 125 cm³ so zmenou legislatívy sa na cesty vyrojilo množstvo motocyklistov. No nie každý majiteľ motocykla musí byť aj dobrým vodičom.

Hlavní tí, ktorí ste presedlali po rokoch zo štyroch kolies na dve, mali by ste si nielen zopakovať základy jazdy na motocykli. Existujú aj isté pravidlá správania na motocykli, ktoré by ste si mali vštepiť skôr, ako sadnete za riadidlá motocykla. Nie je to ako pri bicyklovaní – na to, aby ste boli dobrými jazdcami v jednej stope, potrebujete prax. Skúsenosti, ktoré prichádzajú s najazdenými kilometrami, sa totiž nedajú nahradiť kilometrami „najazdenými“ napríklad na stacionárnom bicykli, keď sme už spomenuli tento príklad.

Niektorí vodiči sú, zdá sa, celkom nepoučiteľní a skúšajú, koľko im šťastena dovolí. Nemajú „sedem životov“ ako mačka. Jeden v Číne si to myslel – a ako to dopadlo, zistíte na videu. Nie je známe, kde presne stihol narobiť toľko problémov na jedinej križovatke, „vysypať“ pri prvom náraze  svojho spolujazdca a čo spôsobilo jeho zmätky, ktoré vyústili do opakovaných nárazov do iných áut. No a tak dlho sa chodí s krčahom po vodu, až... ale to prekvapenie sme si nechali až na záver:

Jozef Vydra
ZDROJ: 3news.co.nz

Komentáre k článku


Stream naživo