2013-03-06 15:25:00
Neskutočný Jeep Wrangler s
To nie je fotomontáž, ale "siamské" dvojčatá" v podobe dvoch spojených modelov Jeep Wrangler.
Zdroj: saudishift.com

Neskutočný Jeep Wrangler s extra širokou úpravou

Občas sa na svete nájdu ľudia, ktorí nevedia, čo by ešte chceli mať. Alebo majú tak veľa peňazí, že si to môžu dovoliť.

Keď sme si prečítali informáciu o zahraničnom diplomatovi žijúcom v Perzskom zálive, ktorý v Maroku, v meste Rabat spojil dva kusy modelu Jeep Wrangler, mysleli sme si, že budú jeden za druhým. Hoci, kto a prečo by ich chcel mať tak, nevedno. Ako však vidno na titulnom obrázku, toto vozidlo potrebuje na cestovanie viac ako iba jeden jazdný pruh. Dva Wranglery sú totiž spojené bok po boku - jeden vedľa druhého.

Poriadne široký off-road (možno ho tak ešte nazvať?)  by mal v teréne asi poriadny problém. Má totiž nie štyri kolesá, ako by sa mohlo zdať, ale šesť. Štyri, v každom rohu jedno a dve na podopretie v strede. To je ale asi tak všetko, čo vieme v tejto chvíli povedať o tomto zvláštnom vozidle. Ak viete viac, napríklad ste ho stretli na ceste počas dovolenky v Maroku, dajte nám vedieť. Podobné tipy nám môžete poslať na tipy@podakpotou.sk

Odporúčame však pozrieť si pripravené video – a nebudete sa určite pýtať prečo. Len podotýkam, že toto auto by po našich cestách jazdiť nemohlo. Nedostalo by povolenie, nemáme tak široké vozovky. Ešte že cesty v Rabate majú po tri pruhy.

Jozef Vydra
ZDROJ: saudishift.com

Komentáre k článku


Stream naživo