2013-02-08 06:00:00
Najväčšie krásky jazdcov formuly
Patrí k najsexy ženám - a dnes opäť a znova Luisovi Hamiltonovi - Nicol Scherzinger.
Zdroj: Profimedia

Najväčšie krásky jazdcov formuly jeden

AKTUALIZOVANÉ - Názor na krásu je vysoko individuálna záležitosť. Hoci je motoristický svet prevažne doménou mužov, krásne ženy v ňom rozhodne nechýbajú.

Rýchli jazdci a pekné ženy patrili odjakživa k sebe. To je nepísaná axióma, ktorá sa nedokazuje, ale platí. Ktorá z priateliek, či žien pilotov F1 a ľudí okolo nich je najkrajšia?

Nuž a Formula 1 patrí k najatraktívnejším športom na svete. Nemožno sa teda čudovať, že sa okolo „motá“ veľa atraktívnych žien. Nemáme na mysli len zástupy krásnych dievčat na štartovacom rošte (hostesky známe ako grid girls), ktoré sú očakávaným koloritom pretekov, dokonca aj v krajinách s trocha iným pohľadom na ženskú krásu, ako ju vidíme v našich končinách. Nielen diváci môžu na nich oči nechať. Viacerí piloti Formule 1 vyznávajú životný štýl playboyov. Dokážu pekné dievčatá meniť rovnako rýchlo, ako ich tímoví mechanici pneumatiky počas zastávky v boxoch. Veľa jazdcov však dáva prednosť stálym partnerkám – manželkám, či priateľkám. Tie im prinášajú v napätých momentoch psychickú podporu, sprevádzajú ich aj na pretekoch. Počas priamych prenosov vidieť, ako držia palce vyvoleným srdca svojho. Okrem toho majú ešte jednu dôležitú a nezastupiteľnú funkciu: skrášľujú paddock.

Preto sme namiesto vás nahliadli do zákulisia jedného z najpopulárnejších automobilových šampionátov sveta. Prinášame fotografie desiatich žien, ktoré patria, či patrili do neodmysliteľného kolotoča formuly jeden. K tomuto športu, vlastne k ľuďom, čo sú s ním spojení. A môžete hlasovať, ktorá z týchto žien sa páči najviac vám. Stačí, keď kliknete na meno danej krásky v ankete celkom na spodku článku.

Zdroj: f1sport.autorevue.cz

 

1. Hanna Prater (Sebastian Vettel)

Trojnásobný majster sveta Sebastian Vettel sa pozná so svojou priateľkou Hannou Prater už od školských liet. A odvtedy je jej verný. Hoci tvoria pár, na pretekoch seriálu F1 by ste Hannu však donedávna márne hľadali. Údajne bola iba na jedných – ale videli sme ju aj pri obhajobe tretieho titulu majstra sveta. Nemecký pár žije spoločne vo Švajčiarsku.

 

Zdroj: www.imgjp.com

2. Dáša Kapustinová (Fernando Alonso)

Dvojnásobný majster sveta, španielsky pilot Fernando Alonso už bol ženatý s Raquel del Rosario, speváčkou popovej skupiny El Sueno de Morfeo. Vyše šesť rokov spolu žili vo Švajčiarsku neďaleko Ženevského jazera. Potom sa zoznámil so švajčiarskou modelkou ruského pôvodu – a manželstvo sa rozpadlo. Krásnu Xeniu po jeho boku však vystriedala ďalšia kráska – aktuálne s Fernandom tvorí pár ruská modelka Dáša Kapustinová.

 

Zdroj: www.iltalehti.fi

3. Jenni Dahlman

Začala s modelingom už ako 14 ročná. Skúsila to v súťaži Miss Model of the Year 1999, kde bola vo finálovej desaitke, potom súťažila v roku 2000 na Miss Fínska a o rok získala titul Miss Škandinávie. Manželkou Kimiho Räikkönena je od roku 2004. Skončila s modelingom a súťažne jazdí na koňoch v skokoch cez prekážky. Vlastní sedem koní. AKTUALIZOVANÉ: Fínsky magazín "7 PÄIVÄA" priniesol informáciu, že Kimi odišiel od Jenni a už netvoria pár. Tvrdí to aj on-line vydanie fínskeho portálu ilta sanomat, nemecký Focus a iné.

...
„Iceman“ wieder solo: Kimi Räikkönen trennt sich von Ehefrau Jenni Dahlmann - weiter lesen auf FOCUS Online: http://www.focus.de/sport/formel1/iceman-wieder-solo-kimi-raeikkoenen-trennt-sich-von-ehefrau-jenni-dahlmann-_aid_915144.html
...
„Iceman“ wieder solo: Kimi Räikkönen trennt sich von Ehefrau Jenni Dahlmann - weiter lesen auf FOCUS Online: http://www.focus.de/sport/formel1/iceman-wieder-solo-kimi-raeikkoenen-trennt-sich-von-ehefrau-jenni-dahlmann-_aid_915144.html

Zdroj: www.gq.com

4. Nicole Scherzinger (Lewis Hamilton)

Ak sa niektorý spomedzi pilotov formule jeden mohol pochváliť skutočnou sexbombou, tak potom určite majster sveta z roku 2008 Lewis Hamilton.

Britský jazdec sa dal dohromady s takmer o sedem rokov staršou americkou speváčkou skupiny Pussycat Dolls. Vzťah, ktorý sa začal v roku 2008, sa skončil v septembri 2009. Vraj dôvodom, bolo, že Lewis ešte nebol pripravený, aby založil rodinu.

Aj rozchod stál Lewisa majstrovský titul. Ale Nicole a Lewis sa vrátili po kríze k sebe a pár je opäť spolu. Zdajú sa byť šťastní. Nicole sa snaží byť na všetkých pretekoch, ak je to možné.

 

Zdroj: www.mademan.com

5. Jessica Michibata (Jenson Button)

Jenson bol dávnejšie zasnúbený s herečkou a speváčkou Louise Griffith, no po päťročnej známosti sa ich vzťah rozpadol. Majstra sveta z roku 2009 však vídať už tri roky po boku jedinej ženy, japonsko-argentínskej modelky (narodila sa japonskej matke a argentínskemu otcovi s taliansko-španielskymi koreňmi). Dvadsaťosemročná hnedooká žena s mierami 85-59-88 sa špecializuje na predvádzanie spodnej bielizne.

 

Zdroj: www.planetf1.com

 

 

6. Anna Rafaela Bassi (Felipe Massa)

„Keby ma neboli vyhodili zo Sauberu, asi by som ju v živote nestretol“ povedal Felipe o svojej manželke, s ktorou sa oženil na konci novembra 2007. Bolo to iba onedlho po tom, čo sa spoznali. Anna Raffaela má s Felipem Massom dvojročného syna Felipinha.

 

 

Zdroj: katf1.blog.cz

 

7. Marion Jolles-Grosjean (Romain Grosjean)

Pôvabná reportérka stanice Eurosport a neskôr francúzskej televízie TF1 mala na starosti bezpečnosť, formulu jeden aj futbal. V júli 2010 ju piloti F1 zvolili za najkrajšiu ženu paddocku. Vo vzťahu s Romainom Grosjeanom boli od roku 2008 a v júni 2012 sa vzali vo francúzskom lyžiarskom stredisku v Chamonix.

 

Zdroj: Facebook.com

 

8. Isabell Reis (Timo Glock)

Po šiestich rokoch nenašiel Timo Glock angažmán v kokpitoch F 1 a bude pretekať v nemeckých majstrovstvách cestovných vozidiel DTM. Aj tam by ho mala nasledovať nemecká zelenooká modelka Isabell Doreen Reis (s mierami 88-61-90), s ktorou žije vo Švajčiarsku.  

 

 

Zdroj: motorsport.com

 

9. Catherine Hyde (Heikki Kovalainen)

AJ fínsky pilot jazdil v minulom roku spolu s Glockom v tíme, ktorý nemal šancu konkurovať ostatným. Pre tento rok nepodpísal žiadnu zmluvu a je bez miesta. Zvládať stres z toho, že nemá žiadny kontrakt mu môže pomôcť jeho priateľka, ktorá vyštudovala športovú psychológiu.

 

 

Zdroj: www.ninjintei.jp

 

10. Yu Abiru (Kamui Kobayashi)

Herečka, ktorá je známa okrem svojej krásy aj hlasom, ktorý prepožičiava mnohým animovaným postavičkám. Je nepochopiteľné, ako sa mohol Kamui v jej blízkosti sústrediť na jazdenie. Nuž, v tomto roku bude mať na svoju priateľku viac času – aj on skončil v F1.

Ak už máte svoju favoritku, dajte jej svoj hlas v ankete kliknutím na jej meno:

Jozef Vydra
ZDROJ: motorsport.com

Komentáre k článku


Stream naživo