2017-03-09 14:10:00
Bratislava Motosalón 2017
Bratislava Motosalón 2017
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Výstava Motocykel sa už začala. Pozrite si, čo vás tam čaká!

Výstava Motocykel a Boatshow v bratislavskej Inchebe dnes otvorili svoje brány.

Tradičné marcové výstavy Motocykel a Boatshow v Inchebe v Bratislave už vítajú návštevníkov. Na výstavnej ploche nájdete množstvo nových, ale aj starých motoriek, doplnkov, oblečenia a tiež lode, člny a vodársku výbavu.

Ako vždy, tak aj toho roku sú sprievodným javom parádnych motocyklov tiež krásne ženy. Tie si môžete pozrieť na Podkapotou už zajtra. Dnešok ale venujeme novým strojom a vo veľkej galérii vám naznačíme čo vás v Inchebe čaká a na čo sa môžete tešiť.

Ak ste sa o tohoročnej Motoshow a Boatshow dozvedeli až teraz, pripájame všetky podstatné informácie o vystavovateľoch, novinkách, ktoré privážajú a tiež o sprievodných akciách a podujatiach.

Značky

Cestné motorky, cruisery, choppre, mopedy a skútre značiek Acces, Aprilia, Beta, BMW, Bombardier, Can Am, C2I, CFMoto, Derbi, Ducati, Gas Gas, Gilera, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, JAWA, Kawasaki, KTM, Linhai, Moto Guzzi, MV Agusta, Piaggio, SYM, Suzuki, TGB, Triumph, Ural a Vespa potešia všetkých milovníkov (aj) silných strojov v jednej stope.

Zdroj: Ján Hargaš

Novinky

Motocykel predstaví okrem množstva slovenských výstavných premiér a dlho očakávaných kúskov aj jedno exkluzívne prekvapenie od Harley-Davidson špeciálne pre túto výstavu. Hneď niekoľko nových modelov predstaví značka Honda. Jednou z noviniek pre rok 2017 je inovovaný model v superšportovom štýle – CBR650F. Retro model CB1100 zasa vstupuje do roku 2017 v dvoch verziách: ako inovovaná CB1100 EX a úplne nová CB1100 RS. Značka Ural prináša na výstavu limitovanú verziu tzv. sidecaru Ural Pustynja II. Zaujímavá a obsiahla bude aj ponuka motodoplnkov. HELITE airbags okrem tradičných airbagových systémov predstaví nový letný variant bundy, ktorá chráni životy.

Zdroj: Ján Hargaš

Customs of Slovakia

V poradí siedmy ročník súťaže v stavbe a úprave motocyklov predstaví mimoriadne kúsky, ktoré pochádzajú predovšetkým od slovenských staviteľov. Okrem burácania motorov sa výstaviskom ponesie aj zvuk tetovacích strojčekov - novinkou tejto špeciálnej sekcie je totiž Slovenská národná tetovacia výstava. Počas štyroch dní sa návštevníkom predstaví 12 tatérov z celého Slovenska, ktorí zabojujú o prvenstvo.

Zdroj: Ján Hargaš

Sprievodný program

O zábavu bude postarané v MOTOZÓNE, kde sú pre návštevníkov prichystané súťaže, vystúpenia rockových kapiel, burza použitých motodielov, výstava veteránov, body painting show či motokino. Program doplnia ukážky jázd popredných slovenských mototrialistov, zaujímavé besedy a autogramiády motocyklových reprezentantov z rally Dakar a testovanie skútrov značky HONDA. Lahôdkou tohtoročnej výstavy bude prehliadka historických motocyklov zo zbierok Vlastivedného múzea v Považskej Bystrici. Predstavené budú cestné motocykle, medzi ktorými určite zaujmú prvý čisto slovenský motocykel – elegantný Manet M90, a terénne motocykle značky Tatran. Neodmysliteľnou súčasťou výstavy je slávnostné vyhlásenie výsledkov odbornej novinárskej ankety Motocykel roka, ktoré sa uskutoční dnes vo štvrtok 9.3.

Zdroj: Ján Hargaš

BOAT SHOW

Výstavu Motocykel sprevádza podujatie pre všetkých milovníkov vodných športov a relaxu. Počas medzinárodnej výstavy BOAT SHOW zaplnia výstavisko jachty, plachetnice, motorové člny, vodné skútre a príslušenstvo pre vodné športy.

V súčasnosti sú čoraz obľúbenejšie dovolenky na vlastnej či prenajatej lodi. Výstava bude skvelou možnosťou porovnať výhody a nevýhody plachetníc a jácht a zistiť, ktoré plavidlo splní predpoklady pre prežitie nezabudnuteľnej dovolenky.

Každá vstupenka na Motocykel a Boat Show je žrebovateľná o fantastický 10-dňový zájazd na Route 66 s letenkou v hodnote 2500 € od CA Unitravel s.r.o.,  GPS zariadenie na monitoring motocykla s ročným predplatným služby Motoasist v hodnote 600 € (venuje ASA autoklub a TSS group) a 2 vstupenky na Majstrovstvá sveta cestných motoriek na Slovakia ringu, ktoré sa uskutočnia 24. júna 2017.

Zdroj: Ján Hargaš

Výstavy sú otvorené od 9. do 12. marca; v prvý a posledný deň od 9:00 do 17:00, v piatok a v sobotu od 9:00 do 19:00. Parkovanie v areáli Incheby je pre motocykle počas celého trvania výstav zadarmo.

Vstupenku na výstavy Motocykel a Boat Show si môžete pohodlne kúpiť cez Predpredaj.sk

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo