2015-09-02 16:04:43
Prague Harley Days 2015
Prague Harley Days 2015
Zdroj: Harley-Davidson Praha

Aj Slováci si užijú elektrický Harley na Prague Harley Days

Prague Harley Days nadväzuje na úspešný prvý ročník. Prilákať chce ešte viac návštevníkov.

Praha opäť zažije koniec leta v štýle silných strojov a zábavy pre celú rodinu. Plánovaný 2. ročník, ktorý sa uskutoční 4. a 5. septembra mieri ešte vyššie, čo potvrdzuje workshop so severoamerickou legendou Russelom Mitchellom, spanilá jazda historickým centrom, alebo účasť Karen Davidson, vnučky zakladateľa značky. To je len niekoľko hitov tohtoročného top podujatia na konci leta.

Piatok v znamení Dark Custom a  legendy Russela Mitchella

Program aktuálneho ročníka Prague Harley Days je nabitý počas oboch dní. Ako redakciu informoval Edo Kopček, PR manažér pre Harley-Davidson na Slovensku. piatok 4. septembra sa ponesie v znamení búrania mýtov. Predstaví sa totiž rad Dark Custom, ktorá rúca bariéry a predsudky o ľuďoch, ktorí jazdia na harleyoch. Predstaví čisté, jednoduché línie v kombinácii s čiernou farbou a štýlovými doplnkami. Harley-Davidson a špeciálne rad Dark Custom už dávno nie sú ťažkopádne stroje, ale svižné a sexi motocykle, ktoré budia náležitý rozruch.

Zdroj: Harley-Davidson Praha
Zdroj: Harley-Davidson Praha

V piatkovom programe nebude chýbať ani severoamerická legenda Russel Mitchell, ktorý sa prestavbami motocyklov zaoberá viac ako desať rokov. Jeho customy sa vyznačujú čistými líniami a jedinečným vzhľadom. Russel Mitchell bude viesť niekoľko workshopov na tému prestavieb Harley-Davidson. Vrcholom večera bude majstrovský zápas v thajskom boxe  Muay Thai.

Sobotná spanilá jazda a účasť vnučky zakladateľa

Sobota 5. septembra bude na Prague Harley Days spojená s VIP hosťom – vnučkou zakladateľa značky Karen Davidson, ktorá pre H-D pripravuje kolekcie oblečenia MotorClothes. Karen priletí do Prahy špeciálne preto, aby sa zúčastnila na spanilej jazde historickou metropolou. Organizátori chcú na Prague Harley Days 2015 predstaviť naživo elektrický model H-D projekt LiveWire. „Alternatívne pohony sú jednoznačnou témou, ale až Harley-Davidson so svojim elektrickým motocyklom naozaj zaujal a rozvíril stojaté vody benzínu,“ hovorí Martin Heřmanský, Country manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Zdroj: Harley-Davidson Praha
Zdroj: Harley-Davidson Praha

Druhý ročník Prague Harley Days sa tak ponesie v znamení sprístupnenia motorkárskeho štýlu verejnosti  boreniu mýtov naprieč spoločnosťou. Viac informácií o podujatí nájdete na www.pragueharleydays.cz a samozrejme aj na nasledujúcich videách:

 

 

 

Harley-Davidson
Harley-Davidson Motor Company vyrába customy, cruisery a touringy. Ďalej ponúka kompletný rad motocyklových dielov, doplnkov a oblečenia značky Harley-Davidson. Pre viac informácií navštívte webové stránky Harley-Davidson na www.harley-davidson.sk

Jozef Vydra
ZDROJ: Harley-Davidson

Komentáre k článku


Stream naživo