2014-04-03 10:00:00
Autozrazová sezóna sa začne
Autozrazová sezóna sa začne v bratislavskej Inchebe
Zdroj: Gustáv Miškeje

Autuningová sezóna 2014 sa začne tradične v posledný deň autosalónu

Tak ako každý rok, i túto jar bude sezónu automobilových zrazov otvárať populárne stretnutie v bratislavskej Inchebe.

Už trinásty ročník tradičného podujatia pre autotuning, ktoré je zároveň aj zrazom youngtimerov, špeciálnych a športových áut, je tradične súčasťou bratislavského autosalónu. Tradičné je aj jeho konanie v posledný deň autosalónu.

Je určite pozoruhodné a zároveň sympatické, že tento rok vyšiel trinásty ročník symbolicky na 13. apríla. Statická akcia má svoj zabehnutý program – celodenné moderované predstavovanie áut obvyklou moderátorskou dvojicou „show & shine“. Predstavia na ňom množstvo viac či menej upravených áut, ktoré trávili zimu (niektoré aj viac zím) v dielňach a garážach pod rukami majiteľov či profesionálnych úpravcov, chýbať nebudú ani superšporty, youngtimery a vlastne akékoľvek zaujímavé autá.

Priestor tradične dostanú aj značkové či tuningové kluby. Pohodová atmosféra a dobrá nálada bude už tradične dotvárať charakter tohto príjemného podujatia, na ktorom sa vlani zúčastnilo viac než 350 atraktívnych automobilov z celého Slovenska a priľahlého okolia.

Zdroj: Gustáv Miškeje
Zdroj: Gustáv Miškeje

Akcia sa začína už zavčasu zrána o 9:00 a keď ju chcete navštíviť, stačí zaplatiť bežné vstupné na Autosalón. Naplánujte si preto návštevu bratislavského autosalónu 2014 včas a na správny termín – na nedeľu 13.4.2014. Otvorenie sezóny 2014 sa koná na otvorených nekrytých plochách výstaviska Incheba, hneď vedľa Einsteinovej ulice v bratislavskej Petržalke.

Namiesto ďalších slov vám ponúkame radšej fotky z minulého roka, kde sa našlo pekných pár kúskov. Veríme, že ich bude aj tento rok viac ako dosť. Do pozerania, priatelia!

Zdroj: Gustáv Miškeje
Zdroj: Gustáv Miškeje

Gusto Miškeje

Komentáre k článku


Stream naživo