2013-04-08 11:45:00
Najväčšie tuningové podujatie na
Najväčší, najznámejší a najnavštevovanejší zraz všetkých "tunerov" a ladičov, ako aj priaznivcov motorov, kolies, súťaží a dobrej zábavy, to je Carat Tuning Party.
Zdroj: caratpartytuning.sk

Najväčšie tuningové podujatie na Slovensku bude Carat Tuning Party X.

Zaslúžilo by si označenie XXL, lebo bude také. Nech vás teda nepomýli X v názve – to je označenie desiateho ročníka.

Chystáte si program na leto? Poznačte si dátum 21. – 22. jún 2013 a miesto - letisko Piešťany. Ak ste fanúšikom motorov a kolies - drifty, šprinty, slalom, lesk… zažijete na najväčšom tuningovom zraze na Slovensku! Organizátori majú pekne „našliapnuté“ a chcú sa počas jubilejného desiateho ročníka predstaviť v najlepšom svetle. Pri tom určite nemôžete chýbať!

Okrem tuningu vo všetkých podobách a vyladených motorov od výmyslu sveta, bude súčasťou najväčšej tuningovej show na našom území „naprataný“ program z rôznych oblastí. Piatková párty bude tentoraz vyvrcholením najpopulárnejšej slovenskej tanečnej show rádia Europa2 – Dance Extravaganza Road Show 2013.

Chýbať nebude ani tradičný koncert, na ktorom vystúpi slovenský kráľ hip-hopu – Rytmus a zahviezdi aj megaúspešný Ego. Novú hymnu Carat Tuning Party pripravuje Kontrafakt. Dostane ju na CD každý účastník zrazu! O zábavu sa na akcii postará tiež In Da Club stage a playmate DJ-ka Miss Lyna.

Ešte váhate, či stojí za to, prísť na začiatok leta do Piešťan? Tak teda ešte jeden silný argument: na mieste zistíte, ktorá krásna finalistka Miss Carat Tuning získa prestížny titul najkrajšej reprezentantky motorizmu na Slovensku. Už roky platí, že tie najkrajšie, najštýlovejšie a najsexy baby sú vo veľkolepom finále súťaže krásy Miss Carat Tuning!

Psst! Ešte niečo: špeciálny piatkový hosť na hlavnom pódiu... Kto? Tak toto vám teda ale naozaj neprezradíme. Nechajte sa prekvapiť!

Zdroj: caratpartytuning.sk

Už sa vám zbiehajú slinky na parádny zraz? Nedajte si vyfúknuť svoje miesto, lístky na Carat Tuning Party X. si kúpte už teraz na stránke:

Vyleštite si teda svojho tátoša a príďte sa pochváliť, alebo okuknúť, čo majú ostatní. Čaká na vás bohatý program:

Medzinárodné driftovacie preteky – King of Drift Slovakia 2013

Medzinárodné preteky v šprinte – SŠA 2013

Slalomové preteky – ProRacing Slalom 2013

Medzinárodné kolo dB Drag 2013

Medzinárodná súťaž Show&Shine

 

…k tomu kopec atrakcií:

Guinessov svetový rekord v hromadnom burnoute

Slovenský rekord v príprave najväčšieho miešaného drinku

Šprint amerického vojenského vrtuľníka AH-1 Cobra proti šprinterskému automobilu

Nočné drift jazdy…

…a ešte podstatne viac. Čo všetko je nachystané zistíte na mieste. Dovidenia v Piešťanoch na Carate.

dv, jv
ZDROJ: carattuningparty.sk

Komentáre k článku


Stream naživo