2013-02-28 06:00:00
Leštíte si už trubky?
Všetko sa musí lesknúť, alebo naopak zmeniť na mat, musí to byť iné, netradičné, "vytunené".
Zdroj: Tajco

Leštíte si už trubky? Na jar by ste mali byť pripravení!

Možno už aj vás svrbia dlane, a neviete sa dočkať dňa, keď vystavíte svoje umenie na obdiv. Nebojte sa, prídete si na svoje!

V zime prežívajú tuneri ťažké obdobie. Radosť sa mieša s očakávaním a tvrdou drinou. Snažia sa intenzívne pracovať, aby boli pripravení na jar odhaliť svoje výtvory. No ešte skôr, ako sa pustia do práce, potrebujú inšpiráciu.

Kde inde ju môžu načerpať, ako na niektorej z významných akcií svojho druhu. Motor Show v Essene konaná na konci roka je najväčšia európska výstava venovaná tuningu, rýchlym autám a aftermarketu. Je celkom logické, že ani naši partneri na nej nemohli chýbať. Predsa len, na najznámejšiu a najnavštevovanejšiu výstavu SEMA do Las Vegas je to trocha od ruky, ani v poradí návštevnosti tretie Tokyo a jeho Auto Salon nie sú najbližšie. Essen Motor Show pritom patrí na druhé miesto svetových akcií zameraných v prvom rade na tuning s návštevnosťou okolo 320 000 ľudí za týždeň. V minulom roku privítali dokonca už dvanásťmiliónteho návštevníka. Takže jasná voľba. Padlo rozhodnutie – smer Nemecko.

V Essene aj cestou naň...

vznikali zábery, ktoré chvíľu odpočívali, ale teraz sa konečne dostali do finálnej podoby. Na akcii sa zúčastnili tímy Carat Tuning Party spoločne s Mind Rape PRoduction, aby priniesli tieto exkluzívne zábery. No a my ich ponúkame vám. Všetkým milovníkom tuningu, ale aj vám, ktorí ste zatiaľ čaru úprav vašich tátošov ešte nepodľahli.

Zdroj: blogcdn.com
Zdroj: blogcdn.com

Essen Motor Show je veľmi obsiahla akcia, na ktorú treba (aspoň) dva dni. Nie je možné v jedinom videu ukázať všetko, čo sa tam vystavovalo. Berte ho ako prísľub vecí budúcich, alebo ako upútavku ďalších, špecificky zameraných videí. Na začiatok teda z každého rožka aspoň troška, aby ste mali prehľad, čo všetko sa dalo v Essene vidieť. Tie ďalšie videá už budú zamerané špecificky. Napríklad „Koncepty v Essene", „Historické autá v Essene", „Driftovanie v Essene“ a ešte ďalšie.

Nechceme veľa sľubovať, ale máte sa na čo tešiť!

dv, jv

Komentáre k článku


Stream naživo