2021-06-23 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: PR VAM Security

Návrat z dovolenky môže byť krutý. Ak vám medzičasom ukradnú auto

Najobľúbenejšie ročné obdobie sa nezastaviteľne blíži.

S ním prichádza aj čas dovoleniek a opustené autá na parkoviskách sa na niekoľko dní až týždňov stanú ľahkou korisťou pre zlodejov.

Už ste rozmýšľali, kde necháte váš automobil počas dovolenky? Ak je vašou odpoveďou otvorené parkovisko niekde na sídlisku, dovolenka sa vám môže nepríjemne predražiť. Najmä, ak sa vrátite a namiesto vášho auto nájdete už len prázdne parkovacie miesto.

Ako riešiť situáciu nielen počas leta?

Ak nechcete, aby sa situácia opísaná vyššie stala práve vám, mali by ste zvážiť inštaláciu dodatočného zabezpečenia do vášho vozidla, ktoré ho ochráni pred odcudzením. Jedným z takýchto zabezpečení je VAMPIRE Lite od slovenského výrobcu VAM Systém.

Zdroj: PR VAM Security

Prečo VAM Systém?

Firma VAM Systém má viac ako 30-ročné skúsenosti so zabezpečením vozidiel. Ich produkty chránia tisíce áut nielen na Slovensku, ale aj v Čechách, Ukrajine či Veľkej Británii. Do dnešného dňa nebol ani jeden automobil s ich zabezpečením ukradnutý. Aj keď pokusov zo strany zlodejov bolo viac ako 500. Preto si zabezpečenie VAMPIRE Lite drží status dodnes neprekonaného zabezpečenia.

Ako funguje VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite predstavuje najmodernejšiu verziu zabezpečovacieho systému proti krádeži áut. Tento 7-cestný imobilizér dokáže naraz blokovať až 7 častí automobilu pod elektromechanickou kombináciou. Vďaka tomu dokonale ochráni vaše vozidlo či motorku pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Zdroj: PR VAM Security

Čo robí Vampire LITE neprekonateľným?

Tento 100 %-ný zabezpečovací systém proti krádeži funguje na 2 princípoch:

  1. Princíp kombinatoriky

V každom vozidle sú blokované iné časti motora. Zlodej by potreboval desiatky hodín na zistenie, ako systém funguje, a prelomenie jeho ochrany.

  1. Princíp unikátnosti

Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže mechanizmus  identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Jednorazová investícia do bezpečnosti

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. O nezáväznú cenovú ponuku môžete požiadať na tomto odkaze.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR článok VAM

Komentáre k článku


Stream naživo