2020-04-07 16:00:00
Opel Corsa 2019
Opel Corsa 2019
Zdroj: Opel

Opel Online - nové auto sa dá teraz objednať aj z bezpečia domova

Značka Opel reaguje na vzniknutú situáciu a spúšťa projekt Opel Online

O Automobil Import, zástupca značky Opel na Slovensku, spustil v týchto dňoch webové riešenie, ktoré umožňuje získať vozidlo Opel bez toho, aby klient musel opustiť svoje bydlisko. Opel je jednou z prvých značiek na Slovensku, ktoré ponúkajú takéto riešenie.

 “V týchto komplikovaných podmienkach tak zaisťujeme potrebnú mobilitu Slovákov pri zachovaní plnej bezpečnosti a komfortu,” uviedol riaditeľ značky Opel na Slovensku Radovan Rohaľ. Na špeciálne určenej stránke si záujemca môže vybrať vozidlo, zarezervovať si ho, predajca následne kontaktuje zákazníka a zariadi všetko potrebné tak, aby mohlo byť auto dodané klientovi až domov.

Zdroj: O Automobil Import

Súčasťou sofistikovaného digitálneho riešenia je aj chatovacie okno, prostredníctvom ktorého môže predajca komunikovať s klientom už v čase, keď zákazník ešte len uvažuje nad vozidlom na stránke opel-online.sk. Web stránka je optimalizovaná pre prístup všetkými bežnými internetovými prehliadačmi, dostupná je nielen na počítačoch, ale aj na mobilných zariadeniach a tabletoch. Stránka opel-ihned.sk už počas prvého dňa zaznamenala 207 záujemcov o online získanie vozidla Opel.

Zásoby sa zrejme budú musieť priebežne dopĺňať, lebo pri spustení bolo k dispozícii až 800 vozidiel. Po zaplatení kúpnej ceny je uhradené vozidlo doručené zákazníkovi až domov.


AUTOR: © Zoznam/jv

Komentáre k článku


Stream naživo