2020-04-07 08:55:00
Volkswagen si môžete kúpiť
Volkswagen Touareg

Volkswagen si môžete kúpiť aj teraz!

Výnimočná situácia na Slovensku komplikuje život azda každému. Predajná sieť aj servisy Volkswagenu sú vám však k dispozícii aj naďalej!

Vládou nariadené obmedzenia sú síce výrazné, avšak Volkswagen chce byť svojím zákazníkom k dispozícii, aby sa mohli spoľahnúť na predajcov a najmä servis, aj keď výroba nových áut bola v európskych závodoch značky pozastavená.

950 skladových vozidiel

Predajná sieť sa preto preorientovala na virtuálny svet. Pracovníci autorizovaných predajcov značky Volkswagenu sú teda dostupní buď online, alebo aj telefonicky, a to spravidla každý pracovný deň od 8. do 16. h až v 19 mestách na Slovensku. Vôbec sa pritom nemusia nudiť. Majú totiž k dispozícii vyše 950 skladových vozidiel, ktoré len čakajú na svojho šťastného majiteľa. Určite vám odporúčame, aby ste si ponuku detailne preštudovali na www.vw.sk. Je totiž bohatá. Nájdete v nej klasické bestsellery, ale aj úplné novinky, pričom je možné, že narazíte aj na zaujímavú akciovú ponuku.

Novinky v konfigurátore

Návštevu showroomu vám čiastočne vykompenzuje prepracovaný online konfigurátor, do ktorého boli zapracované aj modely v predpredaji. Tie sa síce mali verejnosti predstaviť na bratislavskom autosalóne, ale ten bol z pochopiteľných dôvodov zrušený. Konkrétne ide o nový Golf 8. generácie a extravagantný T-Roc Cabriolet. Záujemcovia si tak môžu vozidlo nakonfigurovať cez internet, kde uvidia aj vizualizáciu, ako bude ich konfigurácia vyzerať. Následne si ho môžu objednať taktiež online alebo telefonicky u zvoleného autorizovaného predajcu. Zoznam dostupných prevádzok ako aj otváracie hodiny či užitočné kontakty nájdete na https://www.vw.sk/mimoriadny-rezim-predaj.

Funguje aj servis

Servisné prehliadky a opravy áut sú zákazníkom taktiež k dispozícii, a to až v 23 slovenských mestách. Z toho až 9 servisov sa nachádza v Bratislave, 4 v Košiciach a 2 v Nitre. To znamená, že dokopy môžete svoj Volkswagen nechať skontrolovať alebo opraviť až v 38 autorizovaných servisoch Volkswagenu. Treba však myslieť na možné zmeny v otváracích hodinách a iné obmedzenia. Importér teda odporúča zákazníkom kontaktovať servis vopred telefonicky a overiť si termín aj dostupnosť požadovanej služby. Kompletné informácie o momentálnej prevádzke servisov nájdete na stránke https://www.vw.sk/mimoriadny-rezim-servis.

Prajeme vám pevné zdravie, sebadisciplínu a keď si chcete skrátiť čas strávený doma, môžete navštíviť stránku www.volkswagenblog.sk, kde nájdete aktuálne a zaujímavé informácie zo sveta Volkswagenu.


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo