2019-09-18 17:55:00
Maťo Homola OMV
Maťo Homola OMV
Zdroj: Jozef Vydra

Mladý slovenský pretekár Maťo Homola je novou tvárou OMV

Momentálne najúspešnejší automobilový jazdec sa stal ambasádorom čerpacích staníc OMV.

Ako jediný Slovák odjazdil celä sezónu pohárových pretekov FIA WTCR.

Tohtoročnú sezónu v novej súťaži TCR Europe odštartoval veľkolepo – vyhral kvalifikáciu aj prvé preteky na Hungaroringu. Maťo Homola a prémiové palivá MaxxMotion fuels vytvárajú novú špičkovú dvojicu.

Zdroj: Jozef Vydra

„Toto spojenie rýchlosti, spoľahlivosti a úspechu sú vlastnosti, s ktorými sa budete môcť stretávať na čerpacích staniciach OMV“, uviedol na tlačovej besede Gernot Gollner, retail manager OMV Slovensko. Prémiové palivá a jeden z najlepších slovenských automobilových pretekárov v súčasnosti vytvárajú nové partnerstvo.

 „Z tohto spojenia mám nesmiernu radosť,“ hovorí Maťo  a dodáva: „Rád sa spájam len s tými najlepšími. Pomôže to nám obom v budovaní našich značiek. Palivá MaxxMotion sú pre moje civilné auto to najlepšie a vďaka nim z neho dokážem dostať ten správny výkon.“

Zdroj: Jozef Vydra

Na to, kde tankuje, si dáva pozor aj pri bežnom súkromnom jazdení. „Kvalita paliva sa odráža ja na výkone a životnosti motor, výber paliva je preto dôležitý. Do všetkých áut tankujem palivá od kvalitného výrobcu a keď viem, že budem potrebovať extra výkon, uprednostňujem prémiové palivá OMV MaxxMotion“ dodáva úspešný pretekár a pripomína, že kvalitné palivo nie je jediný dôvod, pre ktoré vybral OMV.

Zdroj: Jozef Vydra

Na zelenomodrých čerpacích staniciach sa rád zastaví aj na občerstvenie. „Mám dokonca niektoré, na ktorých sa zastavím vždy, keď idem okolo. Sú to moje „kávové stanice“, na ktorých dočerpám energiu kávou i bagetou“, hovorí Maťo Homola.

Zdroj: Jozef Vydra

Maťo nie je jediný, kto má z novej spolupráce radosť: V Maťovi sa snúbi mladícka dravosť s absolútnou profesionalitou. Športové srdce a túžba po maximálnych výkonoch je to, čo nás spája. Je preto len prirodzené, že sa stal ambasádorom práve pre OMV a bude tvárou našich prémiových palív OMV MaxxMotion,“ hovorí Michaela Kuzmínová, Marketing Manager, OMV Slovensko.

„Pevne verím, že toto nové partnerstvo bude pre obe strany prospešné a vytvoríme spoločne úspešnú dlhodobú dvojicu,“ dodáva na záver mladý pretekár.

Maťo Homola je v súčasnosti na 4. priečke v priebežnom hodnotení šampionátu TCR Europe. Ako sám dodal, je to iba s minimálnym bodovým rozdielom od dvoch jazdcov pred sebou.

Zdroj: Jozef Vydra

Na Maťa čakajú najbližšie preteky už tento víkend na španielskom okruhu Circuit de Barcelona Catalunya. Sledovať ich môžete dokonca aj na obrazovkách verejnoprávnej televízie.

Pretekársky aj nepretekársky život Maťa Homolu máte možnosť sledovať na sociálnych sieťach: na Facebooku, na Instagrame, na Twitteri, aj na YouTube.  

Kalendár TCR EUROPE 2019

  • 27.-28.04. HUNGARORING, Maďarsko
  • 25.-26.05. HOCKENHEIMRING, Nemecko
  • 08.-09.06. CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, Belgicko
  • 13.-14.07. RED BULL RING, Rakúsko
  • 03.-04.08. MOTORSPORT ARENA OSCHERSLEBEN, Nemecko
  • 21.-22.09. CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA, Španielsko
  • 12.-13.10. AUTODROMO DI MONZA, Taliansko

AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo