2019-06-11 08:55:00
VAM
VAM
Zdroj: Vamos VAM

Zabezpečenie vášho auta: Prečo poistenie vášho vozidla nestačí?

Práve ste si kúpili vaše nové auto. Nezáleží na tom, či bolo priamo z predajne, alebo z bazáru.

Vybrali ste si ho preto, že spĺňa vaše predstavy o dokonalom vozidle. Samozrejme ste mysleli aj na jeho prípadné odcudzenie, a preto ste si ho poistili proti krádeži. Zabezpečovací systém auta už teda neriešite. Prečítajte si však, prečo by ste mali.

Aké sú nevýhody, ak sa spoľahnete len na poistku proti krádeži vozidla?

  • Svoje auto pravdepodobne už nikdy neuvidíte.

Je to tak. Objasnenosť krádeží áut na Slovensku bola v minulom roku na úrovni jednej tretiny. Veľké šance teda zrovna nemáte.

  • Musíte absolvovať kolotoč návštev poisťovne a polície.

Čakajú vás zdĺhavé papierovačky a vysvetľovanie, a to ešte aj bez auta.

  • Bez vozidla budete dlhé mesiace.

Musíte sa pripraviť na dlhé mesiace bez vlastného auta, keďže poisťovni väčšinou trvá vyplatenie peňazí približne pol roka. Zapožičanie vozidla z požičovne či dennodenné dochádzanie autobusom alebo vlakom vaša peňaženka určite pocíti.

  • Za peniaze z poistky si podobný model nekúpite.

Poisťovňa vám vždy vyplatí len zostatkovú cenu vozidla, a aj to podľa vlastných kritérií. Ak si myslíte, že dostanete aspoň toľko, za koľko ste ho mohli predať novému záujemcovi, budete pravdepodobne nemilo prekvapení.

Zdroj: Vamos VAM

Zabezpečte si auto tak, aby ho nikto nemohol ukradnúť

Znemožnite krádež vášho auta vďaka zabezpečovaciemu systému VAM! Elektromechanický zabezpečovací systém je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach. A práve preto odolá všetkým technikám zlodejov.

Overené 20-ročnými skúsenosťami

VAM systém je viac ako 20 rokov neprekonané zabezpečenie vozidiel. Zlodeji sa síce autá s namontovaným zabezpečovacím systémom VAM pokúšali ukradnúť vo viac ako 500 prípadoch, nepodarilo sa im to však ani raz.

Zdroj: Vamos VAM

O všetkých výhodách spoľahlivého zabezpečovacieho systému VAM si môžete prečítať na webe www.autoalarm-vamos.sk/


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo