2019-05-24 12:40:00
BMW M Drive Tour
BMW M Drive Tour
Zdroj: BMW Slovenská republika

Chcete vyskúšať rýchle BMW bez pokút? Na to je BMW M Drive Tour

Značka BMW a najmä jej ostré športové vozidlá s označením M patria medzi automobilové sny mnohých.

Platí to nielen o chlapcoch, chlapoch a mužoch. Veď o autách snívajú aj dievčatá, dámy a ženy. Netreba už len snívať. Tento sen si automobiloví priaznivci môžu splniť už o necelé dva týždne - 5. júna na Slovakiaringu.

Sadnúť si za volant ikonického BMW M4, agilného a zábavného BMW M2, alebo legendy s nekonečným výkonom BMW M5? To si radi predstavujú mnohí z nás: naštartovať a poriadne prevetrať stovky koní pod kapotami vozidiel, ktoré majú špičkový výkon a športové jazdné vlastnosti v krvi.

To všetko bez obáv z policajných radarov. To sa dá iba na okruhu. Táto predstava je realite bližšie, ako by ste si mohli myslieť. Značka BMW totiž pozná sny svojich priaznivcov a rada im ich plní.

Zdroj: BMW Slovenská republika

Napríklad aj v podobe podujatia M Drive Tour, ktoré organizuje na slovenskom okruhu Slovakia Ring neďaleko Dunajskej Stredy na juhu Slovenska, 40 km od Bratislavy. Zídu sa na ňom priaznivci značky BMW z mnohých európskych krajín a môžete byť medzi nimi aj vy. Je to úplne jednoduché. Stačí si zakúpiť lístok a zábava za volantom je vaša.

Zdroj: BMW Slovenská republika

Pre slovenských záujemcov je vyhradený dátum 5. júna v termíne od 14.30 do 18.30. Za štyri hodiny si na okruhu dosýta užijete šoférovanie toho najlepšieho a najvýkonnejšieho, čo značka BMW ponúka. Na pretekárskom okruhu si pod dozorom skúsených certifikovaných inštruktorov užijete jazdu vo vysoko výkonných modeloch BMW M2, BMW M4 a BMW M5 a v škole šmyku Driving Center si zlepšíte svoje jazdecké schopnosti.

Zdroj: BMW Slovenská republika

Popri tom sa naučíte, ako zvládať nielen športové vozidlá aj v krízových situáciách. Výkon motorov nebude chýbať ani tu. Čakajú na vás silné športové modely s označením BMW M Performance – napríklad BMW 850i, BMW X5 M50d a BMW X7 M50d.

Neváhajte a zaobstarajte si vstupenku čo najskôr na

www.predpredaj.sk

Ten zážitok a splnený sen za to stojí. Ak potrebujete ďalšiu inšpiráciu, pozrite si video z minulého roka. Určite neodoláte...


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo