2019-03-20 13:20:00
Kia Ceed crossover -
Kia Ceed crossover - sketch
Zdroj: Kia

Kia bude mať v rodine modelov Ceed aj crossover

Značka odhalila prvé skice jej nového crossovera Ceed.

Od samého začiatku vývoja modelu Ceed pred 15 rokmi, Kia zaujala otvorený prístup k potenciálnym karosárskym verziám. Mnohé z nich sa zvažovali a pri vytváraní novej generácie Ceed dostali európski dizajnéri Kia slobodu a možnosť priniesť ďalšie verzie.

Kia je pripravená privítať novú karosársku verziu v rodine modelov Ceed. Gregory Guillaume, viceprezident pre dizajn Kia Motors Europe, vysvetľuje, čo nás s jeho príchodom čaká: „Je tu iný štýl, iný typ vozidla. Veľmi silne cítime, že si zaslúži byť novým členom rodiny Ceed. Jeho úlohou bude, aby sa rodina modelu Ceed stala ešte zaujímavejšou pre európskych spotrebiteľov. Dizajn bude odlišný ako majú aktuálne modely rodiny Ceed. Bude to ďalšie veľké prekvapenie, na ktoré sa môžete tešiť. “

Zdroj: Kia

Ak sa naplnia jeho slová, bude to naozaj neočakávaná zmena. S príchodom nového modelu Ceed, Ceed Sportswagon a ProCeed sa teda najpredávanejšia modelová rodina Kia nezastavila. Najnovší člen bude už jej štvrtou karosárskou verziou. Meno novinky, ako aj reálne fotografie nového crossovera Ceed predstaví Kia v priebehu roka 2019.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo