2018-11-19 12:00:00
Suzuki EaswyWay
Suzuki EaswyWay
Zdroj: Suzuki

Viete, čo všetko môžete získať kúpou nového auta?

V máloktorej oblasti ide technologický pokrok, ale aj požiadavky zákazníkov dopredu tak rýchlo ako v automobilovom priemysle.

To, čo sme ešte prednedávnom považovali za maximálny luxus, je dnes bežným štandardom. Nové auto vám dokáže ponúknuť neporovnateľne viac ako novinka spred dvadsiatich, ale aj desiatich rokov.

Viac pohodlia, viac bezpečnosti a nové služby

Dnes nás vie prekvapiť, keď auto nemá klímu. Niekoľko rokov dozadu to bolo naopak. Prekvapilo nás, keď auto klimatizáciu malo. Rýchlo sme si zvykli, že autá dokážu samostatne zaparkovať, rozlišovať chodcov, či únavu vodiča a čítať dopravné značky.

Zdroj: Suzuki

Aj na servis po nákupe sa pozeráme inak. Chceme komfort, ktorý sa vyrovná špičkovým technologickým vychytávkam. Značky si to dobre uvedomujú, takže si môžete vyberať z rôznych kombinácií, tzv. predĺžených záruk.

Zdroj: Suzuki

Úplnou novinkou na slovenskom trhu je desaťročný program Easy Way od Suzuki. Vzťahuje sa na Vitaru a SX4 S-Cross, pričom zabezpečuje 3 roky záruky a 7 rokov poistenia na motor a prevodovku. Teraz aj so zimnými kolesami v cene. Viac informácií nájdete priamo na stránkach Suzuki.


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Suzuki

Komentáre k článku


Stream naživo