2018-02-02 15:15:00
ŠKODA EXTRA
ŠKODA EXTRA
Zdroj: Škoda auto

Škoda má v ponuke výbavou nabité modely Extra

Séria akčných modelov Extra prichádza s výbavou navyše a s bonusom až do výšky 1 700 eur.

Ponuka platí pre modely Citigo, Fabia, Rapid a Octavia, ktoré sú k dispozícii s rozšírenou zárukou na 5 rokov alebo do 100 000 km a inovatívnymi službami ako je doživotná Garancia mobility Premium či Servisné balíky v rámci doplnkovej výbavy.

Motoristi môžu pri kúpe modelov Škoda využiť  aj niektorú z možností výhodného financovania, vždy s 0-percentným úrokom. Pri Financovaní na jednotku mesačná splátka predstavuje iba 1 % z ceny vozidla, pričom výška akontácie závisí od doby splácania. V ponuke je aj obľúbené Financovanie na tretiny alebo na štvrtiny.

ŠKODA OCTAVIA EXTRA

Bestseller značky Škoda, ktorý sa vlani stal najpredávanejším modelom aj na slovenskom trhu, je v aktuálnej akčnej ponuke Škoda Octavia Extra k dispozícii vo verzii limuzína, ako aj priestranné Combi.

V bohatej výbave modelu Škoda Octavia Extra nechýba dvojzónová automatická klimatizácia Climatronic, multifunkčný volant s ovládaním rádia a telefónu, technológia Bluetooth pre komfortné telefonovanie, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním či elektricky ovládané predné a zadné okná. Jazdu na dlhých cestách uľahčí tempomat, pri rozbiehaní do kopca pomôže asistent rozjazdu. Extra akcia vybavila automobil navigačným systémom Amundsen s 8“ dotykovým displejom, USB portom a slotom na SD karty, prepojením smartfónu cez SmartLink+ či online službami na rok s mapami Európy. Komfort cestovania zvyšujú elektricky vyhrievané predné sedadlá, atraktívnosť auta 17-palcové disky z ľahkej zliatiny. Elektricky sklopné vonkajšie spätné zrkadlá osvetlia priestor pri nastupovaní do vozidla, bezpečnosť zvýšia parkovacie senzory vzadu aj vpredu. Dobrým pomocníkom je svetelný a dažďový senzor, Front Assist a alarm. Viac tónované sklá Sunset sú od B stĺpika dozadu.

Zdroj: Škoda auto

ŠKODA RAPID EXTRA

Extra výbavu modelu Škoda Rapid Extra ocení celá posádka vozidla. Okrem štýlových 16-palcových diskov z ľahkej zliatiny, je automobil vybavený aj multifunkčným volantom, technológiou Bluetooth pre komfortné telefonovanie, navigačným systémom Amundsen so 6,5“ displejom, SD a USB slotom, hlasovým ovládaním, WLAN a mapami Európy. Nechýba automatická klimatizácia Climatronic a sklá Sunset s vyšším stupňom tónovania od B stĺpika. Pri jazde pomáha tempomat, predné hmlové svetlomety, svetelný a dažďový senzor, ako aj parkovacie senzory vzadu. Pohodlie zvyšujú aj výškovo nastaviteľné sedadlá vodiča a spolujazdca, lakťová opierka či elektricky ovládané predné a zadné okná.

ŠKODA FABIA EXTRA

Akčný model ponúka zaujímavý interiér s výškovo nastaviteľnými sedadlami vodiča a spolujazdca a s lakťovou opierkou vpredu. Nechýbajú elektricky ovládané okná, multifunkčný volant a rádio Swing s 5“ dotykovým displejom. Pohodlné používanie telefónu umožňuje technológia Bluetooth. V nepriaznivom počasí vodiči ocenia predné hmlovky, pri dlhých jazdách tempomat a pri parkovaní zadné parkovacie senzory. K pohode v kabíne pomôže automatická klimatizácia Climatronic a sklá s vyšším stupňom tónovania Sunset od B stĺpika. Štýlový vzhľad automobilu umocnia 15 palcové disky  z ľahkej zliatiny.

ŠKODA CITIGO EXTRA

Extra výbava posadila malý mestský model na 14-palcové kolesá z ľahkej zliatiny. K elektricky ovládaným predným oknám pridala aj elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá. Predné sedadlá sú vyhrievané, u vodiča aj výškovo nastaviteľné. K multifunkčnému volantu sa pridáva rádio Bues s CD, Aux-In a slotom pre SD kartu. Palubnej doske dominuje palubný počítač. Klimatizácia je mechanická, za B stĺpikom sú sklá Sunset s vyšším stupňom tónovania. Vodičovi pri parkovaní pomôžu zadné parkovacie snímače.


AUTOR: © Zoznam/red
ZDROJ: Škoda Auto Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo