2018-01-04 12:15:00
Škoda Media Services
Škoda Media Services
Zdroj: Škoda auto

Škoda digitálne: vynovila aplikáciu Škoda Media Services

Škoda výrazne prepracovala svoju bezplatnú aplikáciu pre smartfóny. Teraz je v novom dizajne a s novými funkciami.

Praktická aplikácia pre inteligentné telefóny ŠKODA Media Services sa predstavila v novom dizajne a s rozšírenými funkciami. Používatelia majú k dispozícii nové menu a vylepšené používateľské rozhranie. Okrem najnovších tlačových správ a noviniek z motošportu prináša tiež unikátne príbehy spojené so značkou ŠKODA. Aplikácia ŠKODA Media Services je k dispozícii pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android.

Atraktívnejšia a prehľadnejšia: Výrazne prepracovaná aplikácia ŠKODA Media Services prináša upravený dizajn, prepracovanú štruktúru a rýchlejšiu a pohodlnejšiu navigáciu. Používatelia získajú možnosť zoznámiť sa s najnovšími tlačovými správami spoločnosti Škoda Auto, ako aj tímu Škoda Motorsport. Exkluzívne príbehy z online-platformy Škoda Storyboard čitateľov nielen pobavia, ale dodajú aj obsahovú pridanú hodnotu.

Zdroj: Škoda auto
 
Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

Škoda Media Services ponúka užitočné funkcie. O nových článkoch sú používatelia informovaní pomocou notifikácií. S funkciou „Čítať neskôr“ si môžu vybraný článok uložiť na neskoršie prečítanie. Aplikácia tiež umožňuje pohodlné sledovanie aktuálnych príspevkov značky Škoda na sociálnych sieťach.

Zdroj: Škoda auto

Aplikácia je určená predovšetkým novinárom a zástupcom médií, ktorí vďaka nej nájdu najaktuálnejšie informácie o modelových radoch, spoločnosti Škoda Auto a o značke Škoda v ucelenej a prehľadnej forme. Výborným spoločníkom bude aj pre všetkých fanúšikov a priaznivcov značky Škoda.

Aplikácia je dostupná v oficiálnych obchodoch pre Android alebo iOS a doteraz si ju stiahlo už takmer 190 000 používateľov.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo