2017-10-02 11:35:00
Nissan na Autosalóne Autoshow
Nissan na Autosalóne Autoshow Nitra
Zdroj: Nisasan

Nissan ukáže novinky na Autosalóne Autoshow Nitra

V Nitre sa predstaví v exkluzívnej slovenskej premiére nový Nisan Qashqai a nový X-Trail.

Expozíciu japonskej značky na Autoshow Nitra zaisťujú od 5.10 do 8.10.2017autorizovaní predajcovia Albex Plus, Nitra a Autoštýl, Trenčianska Turná v spolupráci s importérom vozidiel značky Nissan.

Nový Nissan Qashqai, najpredávanejší crossover v Európe, prešiel rozsiahlou modernizáciou, ktorá zvýrazňuje jeho charakter. Návštevníci si budú môcť detailne prezrieť prepracovanú prednú časť vozidla s najnovšími verziami mriežky chladiča v tvare V a prednými LED svetlometmi. Nové sú tiež zadné LED svetlá s trojrozmerným motívom bumerangu. Ďalším detailom sú nové, elegantné hliníkové kolesá.

V novom Nissanu Qashqai pôsobí luxusne najmä interiér kabíny. Je lepšie usporiadaná, sú v nej použité kvalitnejšie materiály a pokročilé technológie. Medzí novinky patrí volant v tvare písmena D, sedadlá čalúnené kožou Nappa s 3D čalúnením a prémiový audio systém Bose. Okrem prepracovaného dizajnu zaujme nový Nissan Qashqai aj modernými inteligentnými technológiami.

Zdroj: Nisasan

Slovenská výstavná premiéra čaká aj nový Nissan X-Trail. Teraz je z neho ešte väčšie a odvážnejšie SUV so všetkým, čo potrebujete: robustný dizajn, spoľahlivé jazdné vlastnosti, najnovšie technológie, komfort a flexibilita. Nový Nissan X-Trail, stvorený pre rodinné dobrodružstvá, zaujme z každého uhla.

Okrem noviniek môžu návštevníci obdivovať kompletný modelový rad vozidiel Nissan - novú Micru – obľúbené mestské vozidlo, úspešný crossover Juke, kompaktný rodinný hatchback Pulsar, či pick up Nissan Navara, ktorý sa teší veľkej popularite v Európe i na Slovensku. Ponuku dopĺňa najpredávanejší elektromobil na svete – 100% elektrický Nissan Leaf.

Zdroj: Nisasan
Zdroj: Nisasan

Interiérovú expozíciu v hale M3 dopĺňa expozícia vozidiel na voľnej ploche pred pavilónom s pestrým programom pre všetkých fanúšikov.

Pozornosť návštevníkov upúta hlavná výhra súťaže na Autoshow Nitra 2017 – celkom nový Nissan Micra. Stačí vyplniť vstupenku a zapojiť sa do žrebovania.

jv
ZDROJ: Nissan Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo