2017-05-10 14:00:00
Inštrukcie k spanilej jazde
Inštrukcie k spanilej jazde

Prvý slovenský ebajk zraz bude 13. mája v Rači

Po úspechu nultého ročníka organizuje Občianske združenie e-DNA cyklo-rodinný zraz.

Podujatie stavia na úspechoch vlaňajšieho nultého ročníka. Rozšíril sa však jeho charakter. Z obyčajného výjazdu v Malých Karpatoch sa stáva podujatie cyklo-rodinného charakteru s individuálnymi výjazdmi v sprievode vodcov.

Zázemím pre ebajk zraz bude amfiteáter v bratislavskej Rači. Je to vlastne jeden zo vstupov na cyklocesty a traily do Malých Karpát. Celý priestor bude slúžiť bajkerom, ebajkerom, rodinným príslušníkom ako aj okoloidúcim.

Na podujatí prisľúbili účasť obchodní partneri a členovia zo športového oddielu ebajk racing. Pre účastníkov zrazu budú pripravené stánky so športovým oblečením, malé workshopy o elektrocyklistike a občerstvenie.

Zdroj: Svet elektrobicyklov

Lahôdkou budú organizované výjazdy s ebajk vodcami, ktorí povodia skupinky ebajkerov po náročnejších aj nenáročných trailoch Malých Karpát. Pomôžu tak získať nové nápady na trasy, ale tiež naučiť sa zvýšiť potenciál ebajku v horskom teréne.

Hlavným podporovateľom Občianskeho združenia e-DNA je centrum ebajk – Svet elektrobicyklov a značka nemeckých elektrobicyklov Haibike. Spoločne vnímajú organizáciu podujatí pre dnes už slušne rozsiahlu komunitu ebajkerov na Slovensku, ako svoju hlavnú úlohu.

Ďalšou aktivitou je napríklad budovanie siete nabíjacích staníc ebajk connect powered by Haibike a podpora športového tímu ebajk racing, ktorý vlani zaznamenal vynikajúce športové výsledky v riadnych cyklistických i ebajkových súťažiach. Najväčší prínos ebajk zrazu vidia organizátori v budovaní vzťahov v ebajk komunite, podporu nového rozmeru zábavného športu a trávenia voľného času v prírode.

Viac informácií sa dozviete na adresách:

ebajk.sk

e-dna.sk

ebajkconnect.sk


ZDROJ: ebajk, humancenter

Komentáre k článku


Stream naživo