2017-02-13 08:55:00
CCS Limit plus
CCS Limit plus
Zdroj: CCS

Palivová karta pre živnostníkov? Určite a s výhodami!

Už aj živnostník, či menšia firma, môžu mať výhody veľkých spoločností.

Tankovanie so zľavou, súhrnný daňový doklad, úspora administratívy a prehľad o firemných jazdách a cenách pohonných látok už dávno nie je len doménou veľkých spoločností.

V dnešnej dobe už nie je palivová karta pre firemných vodičov niečím neznámym. Jej hlavným účelom je zaistiť pohodlnú bezhotovostnú platbu za palivo a ušetriť firmám starosti a náklady spojené s administratívou služobných ciest a s evidenciou daňových dokladov z čerpacích staníc. Používanie palivových kariet bolo skôr prevažne doménou veľkých spoločností s niekoľkými desiatkami až stovkami vozidiel. To sa v súčasnosti mení a na trhu sú produkty určené aj pre menšie firmy.

Spoločnosť CCS, jeden z najsilnejších hráčov na „československom“ trhu palivových kariet, aktuálne predstavuje na Slovensku kartu pre živnostníkov a firmy s niekoľkými vozidlami, ktorým ponúka balíček CCS LIMIT+. Ten v sebe spája výhody bezhotovostnej tankovacej karty s premyslene zladenými nadstavbovými službami, ktoré podnikateľom značne uľahčia život.

„Karta CCS LIMIT+ prináša klientom zľavu na pohonné látky na akejkoľvek  čerpacej stanici v širokej akceptačnej sieti zhruba 560 staníc na Slovensku a viac ako 2000 v ČR. Užívateľ s ňou získa aj prehľad o svojich jazdách a o cenách pohonných látok, čo mu umožní tankovať efektívnejšie, hovorí generálny riaditeľ CCS Jan Polívka.

Zdroj: CCS

Balíček LIMIT+ obsahuje elektronickú knihu jázd, do ktorej sa údaje o jazdách zadávajú jednoducho cez webové rozhranie, alebo pomocou mobilnej aplikácie. Aj malá firma tak získa prehľad o jazdách svojich vodičov bez nutnosti inštalácie zložitých GPS systémov. Automatickým prepojením s údajmi o nákupoch cez karty CCS je možné sledovať napr. štatistiky spotreby pohonných látok, čo môže firmám ušetriť nemalé peniaze.

Zdroj: CCS

Výborným pomocníkom je tiež mobilná aplikácia TankNavigator, v ktorej majú užívatelia aktuálny prehľad o cenách pohonných látok. Je možné v nej nájsť výhodné čerpacie stanice pre tankovanie na zadanej trase a poskytuje aj informácie o autoumyvárňach a autoservisoch, kde je možné platiť kartami CCS.

Viac informácií je možné nájsť na www.efektivnetankovanie.sk

 

http://track.adform.net/C/?bn=15771386 1x1 pixel counter :

PR, platená reklama

Komentáre k článku


Stream naživo