2016-11-15 09:55:00
AAA Auto - rast
AAA Auto - nová pobočka
Zdroj: AAA Auto

AAA AUTO má v prevádzke novú pobočku v Liptovskom Mikuláši, ponúkne až 150 áut

V Žilinskom kraji ľudia uprednostňujú hatbacky, kombíky a SUVčka

Najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov neustále rastie. Spoločnosť AAA AUTO otvorila novú pobočku v Liptovskom Mikuláši. Od minulého týždňa je v prevádzke výkup automobilov, prvé vozidlá si zákazníci budú môcť odviezť už tento týždeň.

Štrnásta pobočka AAA AUTO sa rozprestiera na ploche cca 2600 m2. Spoločnosť tak má na Slovensku najhustejšiu sieť pobočiek, jedna pripadá  na 380 000 obyvateľov. Autocentrum na ulici 1. mája 2483 bude otvorené denne vrátane víkendov od 9:00 do 21:00. Zákaznícky servis zaistí ako pri všetkých ostatných pobočkách centralizované telefonické Kontaktné centrum, v ktorom pracuje viac ako 200 operátorov.

Záujemcovia si budú môcť priamo v pobočke vyberať až zo 150-tich kvalitných automobilov, ktoré prešli prísnou kontrolou 107 parametrov, pričom na ne AAA AUTO poskytuje doživotnú záruku na legálny pôvod a poistenie na mechanické a elektronické závady na 24 mesiacov.

„Pri výbere sa ale zákazníci vôbec nemusia obzerať na to, či sa vozidlo nachádza práve v ich pobočke. Môžu sa pozerať po všetkých 4000 autách, ktoré na Slovensku ponúkame. Vybrané auto im radi a úplne bezplatne prevezieme do nového autocentra v Liptovskom Mikuláši i do akéhokoľvek iného,“ vysvetlila výhody celoštátneho pokrytia sieťou autocentier generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

AAA AUTO ako najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov sleduje, o čo majú zákazníci záujem a prispôsobuje im i svoju ponuku. „V Žilinskom kraji ľudia uprednostňujú hatbacky, kombíky a SUVčka. Práve predaje SUV prekračujú slovenský priemer. Aktuálne ponúkame takmer 500 vozidiel SUV a s pohonom 4x4. Medzi najobľúbenejšie patrí Kia Sportage, Nissan Quashqa a Hyundai ix35,“ ozrejmuje záujem zákazníkov Karolína Topolová.

 Najpredávanejšie SUV na Slovensku

1.

Kia Sportage

6.

Honda CRV

2.

Nissan Qashqai

7.

Toyota RAV 4

3.

Hyundai ix35

8.

Hyundai Santa Fe

4.

Škoda Yeti

9.

BMW X5

5.

Dacia Duster

10.

Ford Kuga

Podľa štatistík predajov zostavilo AAA AUTO ideálne vozidlo, ktoré zákazníci v Žilinskom kraji preferujú. Je ním hatchback Škoda Octavia alebo Fabia sivej farby s motorom 1.2, ktorý jazdí na diesel alebo benzín a má manuálnu prevodovku. V modeloch ďalej vedie Volkswagen Passat, Ford Focus a Volkswagen Golf. Medzi ďalšie obľúbené farby patrí i čierna, modrá a červená.

Všetky autá je možné zakúpiť tiež na úver od renomovaných finančných partnerov ako sú Home Credit, Cofidis, sAutoleasing SK a QuatroCar.

Skupina AAA AUTO pôsobí na trhu už 24 rokov. Prevádzkuje sieť viac ako 40 pobočiek v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Počas svojej existencie už obslúžila vyše 1,75 mil. zákazníkov. Auditované výnosy skupiny v roku 2014 predstavovali 437 mil. eur., firma predala 63 613 áut. Skupina predá ročne vyše 63 000 vozidiel a je tak najväčším predajcom ojazdených áut v strednej a východnej Európe. Od roku 2012 predáva vozidlá tiež pod obnovenou značkou Mototechna, pod ktorú sústredila ponuku "zánovných" automobilov. Značka AAA AUTO sa podľa štúdie agentúry Ogilvy & Mather umiestnila medzi desiatimi najlepšími českými značkami po novembri 1989. Skupinu AAA AUTO vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners. Od polovice roka 2016 je spoločnosť AAA AUTO platinovým partnerom Slovenského futbalového zväzu.

 

PR, platená reklama
ZDROJ: AAA Auto

Komentáre k článku


Stream naživo