2016-10-18 11:05:00
Premio Maxim servis
Premio Maxim servis
Zdroj: Jozef Vydra

Sieť pneuservisov a autoservisov Premio sa rozšírila

Vývoj nezastavíš ani v oblasti servisov pre automobily. Začínali s pneumatikami, dnes poskytujú komplexné služby.

Sieť pneuservisov a autoservisov Premio, ktorá má za sebou veľkú matku, spoločnosť Goodyear, otvorila svoju najväčšiu prevádzku. V Bratislave na Mierovej ulici sa Premio Maxim Servis stal súčasťou najväčšej siete profesionálnych auto- a pneuservisov na Slovensku. Patrí k najmodernejším svojho druhu pre poskytovanie služieb motoristom.

„Koncept Premio sme začali na našom území rozvíjať pred desiatimi rokmi a postupne sme sa stali najväčšou sieťou moderných servisných staníc u nás. Zmenou prešiel aj názov siete. Dnes pracujeme pod značkou Premio pneu+autoservis,“ konštatoval pri oficiálnom otvorení Ing. Štefan Marchalin, manažér rozvoja Premio na Slovensku. „Som rád, že sa nám podarilo k našim štyrom desiatkam získať tak významného partnera, akým je Maxim Servis. Ponukou služieb a technologickým vybavením patrí medzi najlepších nielen v Bratislave, ale i v rámci našej siete,“ dodáva Marchalin.

Mali sme možnosť presvedčiť sa o tom na vlastné oči – napríklad nastavenie geometrie na najmodernejšej linke znamená úplne presné hodnoty, aké má mať vozidlo podľa výrobcu. Pre motoristu je to záruka vyvážených jazdných vlastností auta bez nedostatkov a chýb, ktoré sa občas vyskytujú. Prispieva to aj k rovnomernému opotrebovaniu pneumatík. No a ak sa rozhodnete pre ich výmenu, najnovšia obúvačka a vyzúvačka pneumatík sa bude aj k novým pneumatikám správať šetrne a ohľaduplne.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

„Rozhodli sme sa, že si otvoríme malý, takpovediac garážový, servis. Začali sme na jednom zdviháku v skromných priestoroch so základným náradím. Vznikli sme takmer v rovnakom čase ako Premio na Slovensku. Dnes sa snažíme ponúknuť našim zákazníkom komplexné služby autoservisu vrátane ďalších služieb ako pneuservis, klampiarske, elektrikárske, lakovnícke práce, odťahovú službu, poskytujeme náhradné vozidlo, rovnako kompletné čistenie auta a mnoho iného,“ dodáva Peter Gottgeisl, ktorý spolu s Miroslavom Krivosudským  založili pred rokmi spoločnosť Maxim.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

„Mame víziu stále sa zlepšovať a držať si medzi motoristami status vyhľadávaného servisu a dobré meno - kvalitnými službami, osobným prístupom a v neposlednom rade aj ústretovou cenou. Po desiatich rokoch, na vyše 1200 metroch štvorcových, vybavení najnovšími technológiami a kvalitným tímom sme sa rozhodli spojiť so silným partnerom na slovenskom trhu, ktorým Premio je. Vieme sa zodpovedne zaradiť medzi najlepšie prevádzky v našom hlavnom meste,“ dodáva Miroslav Krivosudský, ktorého aj s jeho partnerom Petrom Gottgeislom nájdete najčastejšie v montérkach priamo v priestoroch servisu.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Dôležitou súčasťou konceptu Premio je zavedenie jednotného systému obsluhy zákazníkov. Všetky pneuservisy a autoservisy s touto značkou ponúkajú takmer rovnaké produkty a služby. „Našim cieľom je odlíšiť sa od konkurencie práve spôsobom obsluhy a prístupu k zákazníkom. Na prevádzkach je veľmi dôležitá aj výmena informácií medzi predajňou a dielňou. Rýchlosť a presnosť sa prejaví aj na vybavení zákazníka. Ak je s našou prácou spokojný, vráti sa k nám“, dodal na záver Štefan Marchalin, manažér rozvoja Premio na Slovensku.

Komentáre k článku


Stream naživo