2016-10-11 10:55:00
Volvo V40 - vynovené
Volvo V40 - vynovené
Zdroj: Volvo

Nové Volvo V40 ponúka to najlepšie zo sveta značky Volvo

Automobilka Volvo dala svojmu obľúbenému mestskému modelu V40 novú tvár.

Dynamickejšie línie, vynovená čelná maska, LED predné svetlá s ikonickým tvarom „Thorovho kladiva“, štýlovejší interiér, či technológie najnovšej generácie – nové Volvo V40 ponúka to najlepšie, čo značka Volvo doteraz vo svojich malých mestských vozidlách predstavila.  

Základ exteriérových úprav tvorí nová mriežka chladiča s modernejším, vizuálne nápadnejším znakom Volvo a nové svetlomety v tvare „Thorovho kladiva“ podobne ako ponúkajú vozidlá Volvo najvyššej úrovne s označením 90. Pribudlo aj celkovo osem nových typov diskov, ktoré ešte zvýraznili dynamické tvary vozidla.

V40 ponúka nové čalúnenie City Weave, ktoré korešponduje s mestským škandinávskym dizajnom inšpirovaným oceneným koncepčným vozidlom Volvo Concept Estate.  Výplne dverí sú v ponuke aj s kontrastným prešívaním. Bezrámové spätné zrkadlo spolu s príplatkovým panoramatickým strešným oknom vytvárajú dojem vzdušného priestoru.

Špičkovú kvalitu vzduchu v interiéri zabezpečí po novom v rámci celej série 40 technológia CleanZone, ktorá efektívne filtruje vonkajší vzduch pred vstupom do kabíny a odstraňuje z neho škodlivé znečisťujúce látky, ktoré sa v prostredí veľkých miest vyskytujú stále častejšie.

Zdroj: Volvo
Zdroj: Volvo

V rámci pohonných jednotiek ponúka nové Volvo V40 celý rad výkonných motorov Drive-E s výkonom od 120 po 245 koní a spotrebou od 3,4 l/100 km, pričom emisie CO2 obľúbeného agregátu D2 v kombinácii s manuálnou prevodovou sa podarilo znížiť na úroveň len 89 g/km, a to pri kompletnej ponuke pneumatík.

Zdroj: Volvo
Zdroj: Volvo

Uvádzacia akciová cena modelu Volvo V40 sa začína na 19.990 EUR a táto časovo obmedzená akcia potrvá do konca roku 2016.

 

Viac informácií o vozidle nájdete tu

PR, platená reklama
ZDROJ: T.O.P. Auto Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo