2016-09-28 10:25:00
VW up! jazdí ako
VW up! jazdí ako up!in
Zdroj: Porsche Slovakia

Jazda zadarmo s novým Volkswagen up! a HOPIN TAXI

Netreba na to nič, iba trocha šťastia, chuť odviezť sa taxíkom a zavolať si ho cez HOPIN.

Spoločnosť Porsche Slovakia, autorizovaný importér značky Volkswagen, v spolupráci s bratislavským závodom Volkswagen Slovakia a HOPIN TAXI vozia ľudí zadarmo cez up!in. Flotila šestnástich Volkswagenov up! až do 30. septembra rozváža zákazníkov HOPINu v Bratislave a Košiciach. Dokazuje, že nový Volkswagen up! má dosť miesta na nečakané zážitky.

Ako to celé funguje? Od 26. septembra do 30. septembra jazdí v Bratislave 12 up!inov a v Košiciach 4 up!iny. Šoférmi sú naozajstní taxikári, ktorí vozia zákazníkov zadarmo každý deň od 10.00 hod. do 19.00 hod.

Promo akcia je určená súkromným zákazníkom aplikácie HOPIN TAXI vo veku nad 18 rokov, ktorí sa chcú odviezť v rámci mesta Bratislava a jeho mestských častí, a v rámci mesta Košice a jeho mestských častí. Stačí, aby si zákazník zavolal taxík cez aplikáciu HOPIN. Ak sa v jeho blízkosti nachádza voľný up!in, dostane ponuku odviezť sa zadarmo. Ak s ňou zákazník súhlasí, príde po neho nový Volkswagen up! plný prekvapení. Každý cestujúci up!inom dostane voucher v hodnote 500 Eur na nákup nového VW up!, voucher na prehliadku závodu v Devínskej Novej Vsi a darček. Ak sa na zákazníka usmeje šťastie, môže sa odviezť, zaspievať si a zabaviť sa so známymi slovenskými umelcami, medzi ktorými bude Barbora Švidraňová, Dominika Mirgová, Tomáš Bezdeda, Samo Tomeček, Sáva Popovič, Tomáš Palonder a ďalší.

Zdroj: Porsche Slovakia

Navyše, každý, kto sa odfotí s up!in-om a zverejní svoju fotku na Facebook alebo Instagram s hashtagom #upin, bude zaradený do žrebovania o Volkswagen up! na mesiac zadarmo! Do promo akcie nového VW up! bola vybraná aplikácia HOPIN TAXI, ktorá je dlhodobo najpopulárnejšou taxi aplikáciou na Slovensku. Je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android, iOS, Windows Phone a BlackBerry, ako aj na desktopoch. HOPIN pôsobí v Bratislave, v Košiciach, v Kyjeve, v Prahe, v Ostrave a aktuálne vstúpil na Slovinský trh v Ľubľane. Za dva a pol roka pôsobenia na trhu vybavil HOPIN 1,5 milióna objednávok, čo predstavuje v priemere 9,5 milióna najazdených kilometrov.

VW up! je obľúbené mestské autíčko prispôsobené potrebám mladých ľudí. Nový up! sa dá vybrať v jednej z 13 farieb, pričom 7 farieb je nových. Na výber je 9 dizajnov palubnej dosky, 3 kontrastné farby pre strechu, 3 dizajnové. Interiér je dostupný v dvoch farebných verziách (čierna Titanium Black, alebo béžová Ceramique). Svetlá dostali modernejší dizajn a LED denné svietenie. Aj zadné svetlá sú nové, s novou grafikou. Zvyšok auta dotvárajú nové nárazníky, zadný difúzor a kryty spätných zrkadiel s integrovanými smerovkami. Svetlomety do hmly sú doplnené o odbočovacie svetlá (prisvecovanie do zákrut), pribudli aj funkcie „Coming and Leaving Home“ a dažďový senzor. Novinkou je multifunkčný volant, cúvacia kameraa klimatizácia „Pure Air“ so senzorom kvality vzduchu a aktívnym filtrom. Malý up! sa tak výbavou doťahuje na podstatne väčšie autá.

Zdroj: Porsche Slovakia

Umožňuje tiež spárovanie smartfónu s autom cez Bluetooth s rozšírenou funkcionalitou. Popri funckii Hands-free tak môže smartfón slúžiť aj ako dodatočný palubný počítač a infotainment systém na prehrávanie multimédií, alebo na navigáciu. Stačí si stiahnuť aplikáciu Volkswagen. Mobil sa dá pripevniť na praktický držiak na palubnej doske.

Popri doteraz známych zážihových motoroch 1,0 MPI je dostupný aj s novým turbomotorom 1,0 TSI s výkonom 66 kW (90 k) a krútiacim momentom až 160 Nm od 1 500 otáčok. Up! zrýchli z 0 na 100 km/h za 10 sekúnd. Maximálna rýchlosť je až 185 km/h. Up! poteší aj spotrebou – len 4,4 l/100 km.

V rodnom liste každého jedného Volkswagen up! je bratislavský závod Volkswagen Slovakia. Automobilový závod s 25-ročnou tradíciou vyrába od konca mája tohto roku novú generáciu tohto mestského vozidla. Bratislavský závod Volkswagen Slovakia vyrába exkluzívne Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, Škoda Citigo, SEAT Mii a karosérie pre Porsche Cayenne. Viac ako 99 % jeho produkcie smeruje na vývoz do 148 krajín sveta. Najväčšími exportnými trhmi Volkswagen Slovakia sú krajiny Európskej únie, Čína, USA a Rusko.

Bratislavský závod Volkswagen Slovakia je zároveň jediným automobilovým závodom na svete, vyrábajúcim vozidlá piatich značiek pod jednou strechou. Volkswagen Slovakia patrí medzi najväčšie spoločnosti na Slovensku. V krajine pôsobí od roku 1991. V bratislavskom závode vyrába osobné automobily a prevodovky, a v martinskom závode komponenty. Volkswagen Slovakia má 10.800 zamestnancov a je držiteľom ocenenia naj zamestnávateľ na Slovensku.


ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo