2016-09-22 12:45:00
Finalistky Miss Universe 2016
Finalistky Miss Universe 2016
Zdroj: Jozef Vydra

Miss Universe získa Mercedes-Benz Trieda A, ktorý asistoval voľbe favoritky médií

Finále 18. ročníka Miss Universe Slovenskej republiky 2016 sa uskutoční v sobotu 1. októbra 2016.

Novinári si však svoju víťazku už zvolili. Hlavná cena pre Miss Universe Slovenskej republiky 2016, vozidlo Mercedes-Benz Trieda A sa médiám predstavila spolu s dvanástimi finalistkami tejto súťaže v centre vozidiel s hviezdou v znaku pri bratislavských Zlatých pieskoch.

V Showroome Mercedes – Benz, partnera súťaže, sa totiž včera konala tlačová konferencia k finále súťaže Miss Universe Slovenskej republiky 2016.  Okrem podrobností o finálovom večeri sa zástupcom médií predstavili aj jednotlivé finalistky súťaže.

Ako informovala prvá slovenská Miss Universe a riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová, tohtoročné finalistky mali dostatok času na prípravu a sú spôsobilé predviesť sa v čo najlepšej forme. V dobrej forme je aj hlavná cena pre Miss Universe SR: Mercedes-Benz Trieda A, ktorý sa teší veľkej obľube. Riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová podrobne informovala médiá aj o špecifikách finálového večera krásy a o cenách, ktoré na víťazku čakajú.  Súčasťou podujatia pre médiá bola aj voľba Miss Média.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Účastníci podujatia si zvolili svoju favoritku: Miss Média sa stala súťažiaca číslo osem, 24-ročná Bratislavčanka Zuzana Kollárová. Okrem prvého z deviatich titulov udeľovaných v rámci celej súťaže získala tiež poukaz na víkendový pobyt v Spa Aphrodite Rajecké Teplice pre dve osoby v prezidentskom apartmáne  v celkovej hodnote 5 000 €.

Zdroj: Jozef Vydra

Do začiatku záverečného večera čaká na finalistky ešte náročný program. Prvýkrát v 18-ročnej histórii súťaže bola od kastingov po finále skoro polročná pauza spôsobená posunom finálového večera smerom k svetovému finále Miss Universe. Finalistky tak mali dostatok času na prípravu, ale aj na prípadné korekcie. Podľa riaditeľky súťaže sú už teraz pripravené predviesť sa v čo najlepšej forme. Samozrejeme, čím je termín bližsí, tým sú požiadavky a časová náročnosť vyššie.  

Tento rok sa bude udelovať aj titul Miss TIP televíznych divákov, Miss Emma, Miss Chi Biosilk, Miss Mary Kay, Miss najkrajšie oči IClinic. Na celkovú víťazku Miss Universe 2016 čaká okrem iných cien aj Mercedes  Benz triedy A, letenka na svetové finále a prsteň Daisy z Briliant Flower collection - kvet posiaty 271 diamantmi vyhotovený z bieleho a žltého zlata v hodnote 5 260 €. Okrem toho ešte získa exkluzívny model  od DIAMOND LUISANT, exkluzívny model na svetové finále Miss Universe od LA CASA HERMOSA, lodičky FIORANGELO, celoročnú starostlivosť o vlasy od Farouk System Slovakia, kozmetický balíček exkluzívnej  značky Mary Kay v hodnote 500 €, plavky od Jany Gavalcovej a tenisky Shoozers Converse  s ručne vykladanými kameňmi.

Aby už zvolenej Miss Media nebolo ľúto, získala okrem titulu aj ročné predplatné týždenníka Plus 7 dní, víkendový pobyt v Rajeckých Tepliciach v päťhviezdičkovom luxusnom prezidentskom apartmáne Aphrodite Palace s najvyšším štandardom ubytovania pre 2 osoby so špičkovým servisom v hodnote 5 000 eur!

Kúpele Spa Aphrodite budujú značku luxusného kúpeľného zariadenia pre božský relax. Jedinečný vodný a saunový svet, liečebné procedúry, blahodárne účinky termálnej liečivej vody, ozdravné pitné kúry pod názvom elixír mladosti, beauty pre nežné pohlavie a skvelá gastronómia. To všetko je doslova nezaplatiteľný balzam na vaše telo i dušu.

Prezidentský apartmán poskytuje pohodlie a luxus, ktorý uspokojí požiadavky najnáročnejších klientov. Ubytovaní klienti ocenia osobný prístup, 24-hodinový servis, možnosť poskytnutia masáže priamo v apartmáne a, samozrejme, k dispozícii majú voľný vstup do Vodného sveta.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť všetkých 12 finalistiek Miss Universe Slovenskej republiky 2016 aj s ich súťažnými číslami:

1. Kristína Šulová, Banská Bystrica, 22 r.

2. Laura Belicová, Bratislava, 21 r.

3. Veronika Balcová, Ružomberok, 24 r.

4. Jana Streličková, Bytča, 25 r.

5. Alexandra Hudzíková, Poprad, 25 r.

6. Katarína Vasmerová, Dunajská Streda, 24 r.

7. Lea Kováčová, Nitra, 25 r.

8. Zuzana Kollárová, Bratislava, 24 r.

9. Adriana Hrbánová, Malá Mača, 19 r.

10. Karolína Miková, Poprad, 22 r.

11. Petra Agalareva, Bratislava, 20 r.

12. Andrea Ridošková, Trenčín, 24 r.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo