2016-09-12 10:55:00
Hyundai YES
Hyundai YES
Zdroj: Hyundai

Hyundai edícia YES! vám pripraví jeseň plnú zážitkov

Leto sa skončilo a vy máte obavy, že sa na jeseň budete nudiť. Omyl!

Hyundai pre vás pripravil limitovanú edíciu YES!, v rámci ktorej na nudu ani len nepomyslíte.

 

YES! v meste aj prírode

Modely i20 YES! a i30 YES! oceníte už na prvý pohľad. Oba sú ideálni spoločníci do mesta a na ulici sa za nimi obzrie nejeden fajnšmeker. Ak sa však rozhodnete pre výlet s kamarátmi alebo s celou rodinou ďaleko do hôr, zistíte, ako rýchlo sa dokážu zmeniť z mestských štramákov na dobrodružných dravcov. Výkon vás nesklame ani v náročnejších terénoch a veľkosť interiéru a kufra vás zarazí až tak, že sa chvíľu budete cítiť, akoby ste sedeli v aute oveľa vyššej kategórie. Začínate sa už tešiť na jesenné dobrodružstvá s modelmi Hyundai i20 a i30 YES!? Tak sa poďte s nami pozrieť, čím všetkým vás dokážu prekvapiť.

Zdroj: Hyundai

Hyundai i20 YES!

Titul vášho osobného miláčika si nepochybne zaslúži Hyundai i20 YES!. Má všetko, čo vo vozidle potrebujete. Každé vaše dobrodružstvo spríjemnia komfortné prvky výbavy, napr. svetelný a dažďový senzor, samostmievacie vnútorné spätné zrkadlo, LED denné svetlá, predné dvojfunkčné svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, 16" ALU hliníkové disky kolies a ešte omnoho viac. Správny osobný miláčik vás musí vždy pozitívne prekvapiť. Nie je to inak ani v tomto prípade. Hyundai i20 YES! môžete mať teraz s bonusom až 2 200 € už od 10 990 € alebo s ľahkou splátkou už od 82 € mesačne.

Zdroj: Hyundai
Zdroj: Hyundai

Hyundai i30 YES!

Ak ste už v živote niečo zažili, potrebujete k sebe skúseného partnera. Hyundai i30 YES! je ideálnou voľbou vďaka mnohým prvkom unikátnej výbavy, akými sú: elektricky sklopné vonkajšie zrkadlá, automatická duálna klimatizácia, zadná parkovacia kamera s obrazom vo vnútornom spätnom zrkadle a automatické odhmlievanie predného skla. Bojíte sa, že taký skúsený partner môže byť pre vás nedostupný? Práve naopak. Môžete ho mať s bonusom 2 900 € už od 13 990 €. Navštívte nás na www.hyundai.sk. Želáme vám jeseň plnú zážitkov.

 

PR, platená reklama
ZDROJ: Hyundai

Komentáre k článku


Stream naživo