2016-06-28 16:31:09
Dacia - 4 milióny
Dacia - 4 milióny od znovuzrodenia
Zdroj: Dacia

Dacia má dôvod na oslavu – predala už 4 000 000 vozidiel

Dôvod na oslavu prezentovala počas Dacia piknik eventu vo Francúzsku.

Dacia rastie každý rok. Vzmáha sa vďaka záujmu zákazníkov. Úroveň predaja 4 milióny je začiatkom novej éry značky Dacia. Momentálne prežíva prekonanie rekordu svojej doterajšej histórie.

Nový míľnik Dacia spoločne oslávila komunita tejto značky v nedeľu v meste Domaine de Courson vo Francúzsku. Súčasťou histórie sa stal aj samotnú majiteľ štvormiliónteho vozidla Dacia Duster, Denys Charrasse. Pána Charrasse privítalo priamo na pikniku 11 212 zúčastnených.

Značka Dacia prežíva skvelý úspech v 44 krajinách sveta, najmä vo Francúzsku. Vo Francúzsku je momentálne možno prekvapujúco na 4. mieste v segmente osobných automobilov.

Na Slovensku sa od znovauvedenia značky od roku 2004 do 30.4.2016 predalo 22 032 vozidiel, pričom najúspešnejším modelom na Slovensku je Sandero, veľkej obľube sa teší aj Duster, ktorý je druhý najobľúbenejší model značky Dacia..  

Zdroj: Dacia

Veľká oslava

Ôsme stretnutie fanúšikov značky DACIA na pikniku bolo opäť veľkým úspechom. Zúčastnení si spolu so svojimi rodinami a blízkymi užívali celodenný program plný aktivít: piknikový obed, športové aktivity, workshop, predstavenie modelov radu značky Dacia a množstvo inej zábavy.

Práve takýmito stretnutiami a akciami si značka Dacia chce uctiť svojich zákazníkov a ich komunitu.

Komentáre k článku


Stream naživo