2016-04-28 12:00:00
Isuzu D-Max Edition 10
Isuzu D-Max Edition 10
Zdroj: ISUZU Sales Deutschland

Exkluzívne modely Isuzu D-Max Edition 10 k desiatemu výročiu

10 rokov ISUZU v Nemecku a Rakúsku znamená desať rokov spoľahlivosti, pridanej hodnoty a off-roadových zážitkov.

Japonský výrobca úžitkových a nákladných vozidiel prichádza k výročiu svojich desiatych narodenín svojho zastúpenia v strednej Európe s limitovanou sériou vozidiel, ktorú nazval Edition 10. Vozidlá D-Max Edition 10 predstavuje v troch úrovniach výbav: Comfort, Sport a Premium.

Modely Edition 10 Comfort sa ponúkajú vo variantoch Space Cab a Double Cab v metalickej farbe Mineral Grey alebo Green Tundra. Sú vybavené manuálnou alebo automatickou prevodovkou, ťažným zariadením, zadnými parkovacími senzormi, ochranou nákladového priestoru, krytom nákladného priestoru Mountain Top, 17 palcovými kolesami z ľahkých zliatin a ďalšou výbavou.

S 2,5 litrovým motorom vybaveným dvojitým turbom s výkonom 100 kW (136 k) sú to spolu s cenovým zvýhodnením viac ako 2 300 € dobré argumenty hovoriace pre tento model.

Zdroj: ISUZU Sales Deutschland

Ako ďalší bonus k desiatim rokom spoločnosti je v ponuke model Edition 10 Sport. Model má 18 palcové kolesá z ľahkých zliatin, športový kryt nákladového priestoru Alpha vo farbe vozidla, dizajnový predný rám spojený s ochranným krytom motora, ďalej navigačný systém Pioneer vrátane mediacentra a zadnej parkovacej kamery. Isuzu D-Max Edition 10 Sport sú v ponuke vo farbách Venetian Red alebo Splash White, cenové zvýhodnenie pre zákazníka je 3 100 €.

Zdroj: ISUZU Sales Deutschland
Zdroj: ISUZU Sales Deutschland

Na vrchole ponuky je model Edition 10 Premium, ktorý ponúkne zákazníkom napríklad kožené vpredu vyhrievané sedadlá, elektricky nastaviteľné sedadlo vodiča, automatickú klimatizáciu, Hardtop Alpha vo farbe vozidla, 18 palcové disky kolies z ľahkých zliatin, navigačný systém Pioneer vrátane mediacentra a zadnej parkovacej kamery, kryt nákladovej plochy „Sport Guard“ a mnohé ďalšie. Vozidlo má cenové zvýhodnenie pre zákazníka 2700 €.

Zdroj: ISUZU Sales Deutschland
Zdroj: ISUZU Sales Deutschland

red.
ZDROJ: Isuzu

Komentáre k článku


Stream naživo