2016-04-11 14:10:00
Suzuki Vitara S
Suzuki Vitara S, ilustračné foto
Zdroj: Suzuki

Najrýchlejšie rastúca značka na Slovenskom trhu je Suzuki

Viete si tipnúť, ktoré auto je druhé najžiadanejšie na Slovensku?

Ak sa pozriete na rebríček predaja, je prekvapením, že nie je z prvej trojky, ba ani z prvej pätice najpredávanejších značiek. Za prvé tri mesiace roku 2016 značka  Suzuki zvýšila (v porovnaní s rovnakým obdobím vlani) odbyt o 171,34 percenta s modelmi Celerio, Jimny, Swift, SX4 S-Cross a Vitara. Získala tak označenie najrýchlejšie rastúca značka štvrťroka.

Japonská Suzuki tak postúpila na siedme miesto medzi najžiadanejšími značkami. Je to najmä vďaka novej Vitare. Práve Vitara je skokan štvrťroka a celkovo druhým najžiadanejším  modelom (podľa oficiálnych výsledkov Zväzu automobilového priemyslu SR) spomedzi všetkých 343 modelov osobných áut dodávaných na Slovensko.

Čo sa skrýva za týmto úspechom? Vitara je jednoducho veľmi vydarené auto. Už počas prvého testu sme konštatovali, že je to vozidlo s veľkým potenciálom rastu.

A naozaj. Charakterizujú ho vysoká úžitková hodnota, príťažlivý vzhľad, japonská trvácnosť, ale aj nízka spotreba pohonných látok.

 

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

K tomu všetkému patria ďalšie charakteristické vlastnosti vozidiel Suzuki sústredené vo Vitare. To jej prinieslo už vlani prvenstvo v segmente a modeloch SUV. Teraz Vitara „poskočila“ v záujme zákazníkov a zaknihovala si tak ďalší úspech.

jv
ZDROJ: MSC – Suzuki Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo