2016-04-01 13:10:00
ŠKODA má revolučnú novinku
ŠKODA má revolučnú novinku pri oprave áut
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

ŠKODA prekvapuje stále viac – má revolučnú novinku pri oprave

1. apríl 2016 – ŠKODA dnes odštartovala revolúciu v oblasti opravy automobilov.

Mladoboleslavská značka predstavila horúcu novinku zo svojich vývojových pracovísk - servisnú gumičku ŠKODA S-gum. S týmto inovatívnym produktom patriacim do série Simply Clever pomôcok vyrieši každý problém aj laik. Môže to byť pokojne oprava motora, alebo prevodovky, až po poškodenia karosérie.

Revolúcia pri oprave automobilov

ŠKODA svojim vysoko sofistikovaným prístupom nadväzuje na viac ako 120-ročnú tradíciu a zručnosť svojich pracovníkov vo vývojových strediskách a prináša na trh revolučnú servisnú gumičku S-gum. Vďaka špeciálnym fyzikálnym vlastnostiam táto skutočne prelomová novinka ponúkne výraznú pružnosť aj nízku tuhosť a zároveň ultra nízku hmotnosť. Za všetkým sa skrýva použitie špeciálneho polyméru na báze kaučuku.

Jednoduché a intuitívne ovládanie pre každého

Genialita sa ukrýva v jednoduchosti. Ako je pre značku s okrídleným šípom typické, aj nový produkt je navrhnutý v duchu Simply Clever riešení. S jednoduchým a intuitívnym ovládaním zvládne opravu automobilu naozaj každý.

Od motora, cez prevodovku až po poškodenia karosérie

S-gum pomôže motoristom skutočne pri úplne všetkých druhoch opráv. Nezáleží na tom, či máte problém s motorom, prevodovkou, alebo je chyba vzhľadová (prípadne funkčná) na karosérii. Navyše je obrovskou výhodou aj veľmi široká miera personalizácie. Na výber je dokonca množstvo farebných variantov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Vďaka tomu môže byť novinka S-gum nielen partnerom pri oprave, ale aj štýlovým doplnkom.

Ak by ste vzhľadom na celkovú (dokonca až geniálnu) jednoduchosť použitia mali nejaký problém, ako sa zmocniť tohto geniálneho vynálezu, pozrite si krátke inštruktážne video o ŠKODA S-gum:

red.
ZDROJ: Škoda Auto Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo