2015-10-14 15:20:00
Škoda Superb 2,0 TDI
Škoda Superb 2,0 TDI Style Ilustračné foto
Zdroj: Ján Hargaš, Jozef Vydra

Škoda Superb je manažérskym autom roka 2015

V šiestom ročníku ankety ALD Automotive FLEET AWARDS - Firemné auto roka 2015 zvíťazili modely značky Škoda v troch kategóriách.

Odniesli si aj dve druhé a jedno tretie miesto. Najúspešnejším automobilom ankety sa stala nová Škoda Superb, ktorá ocenenie Firemné auto roka získala hneď v dvoch kategóriách – automobily pre stredný, ako aj vyšší manažment. Prvenstvo v kategórii poolových automobilov obhájila Škoda Rapid Spaceback.

„Ocenenie kvalít našich modelov od manažérov spoločností, ktoré prevádzkujú flotily automobilov, si mimoriadne vážime. Tieto spoločnosti sú motorom rastu automobilového trhu na Slovensku a ich hodnotenia sú pre nás mimoriadne pozitívnym vysvedčením. Nie je to iba ocenenie našich modelov, ale rovnako tak komplexného prístupu a vysokej kvality služieb v našich Fleetových centrách,“ uviedol Ing. Miroslav Račák z oddelenia veľkoodberov spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Škoda sa opäť stala najoceňovanejšou značkou v ankete ALD Automotive FLEET AWARDS - Firemné auto roka 2015. Kategóriu automobilov pre vyšší manažment vyhrala Škoda Superb. Prvenstvo získala aj v kategórii automobilov pre stredný manažment, pričom na stupne víťazov sa v tejto kategórii dostala aj Škoda Octavia na treťom mieste. V kategórii  poolových automobilov zvíťazil Rapid Speceback pred modelom Fabia. Sumár mimoriadneho úspechu značky Škoda uzatvára druhé miesto modelu Škoda Octavia v kategórii referentských automobilov.

Firemné auto roka 2015 už po šiestykrát volili fleetoví, finanční a ekonomickí manažéri významných slovenských spoločností, ktoré prevádzkujú väčšie automobilové parky. Organizátorom ankety je spoločnosť Auto Business Media, s.r.o., pod odbornou záštitou magazínu FLEET firemné automobily.

 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo