2015-04-01 15:10:00
IMPA Dámsky klub so
IMPA Dámsky klub so značkou ŠKODA v žltom šate narcisov _ Centrum pomoci Ligy proti rakovine bolo hostiteľom dámskeho klubu
Zdroj: IMPA

Dámsky klub IMPA v znamení žltých narcisov

Ako byť krásna a zdravá aj za volantom sa mohli presvedčiť dámy v Centre pomoci Ligy proti rakovine.

Priestory Centra pomoci Ligy proti rakovine privítali v stredu 25. marca popoludní dámy, ktoré prijali pozvanie do Dámskeho klubu IMPA  so značkou ŠKODA. Spoločnosť IMPA Bratislava rozbehla tento jedinečný projekt so zámerom ukázať dámam, že aj testovanie vozidiel ŠKODA môže byť zaujímavé. Stretnutie sa nieslo v znamení hlavnej myšlienky projektu „Krásna a zdravá aj za volantom“.

Spoločnosť IMPA Bratislava ako prvá v sieti autorizovaných partnerov značky ŠKODA rozbehla jedinečný projekt IMPA dámske kluby so značkou ŠKODA. Zámerom dámskych klubov IMPA je ukázať, že aj testovanie vozidiel ŠKODA môže byť zaujímavé. Každý dámsky klub bude iný, jedinečný a s naozaj zaujímavým sprievodným programom. Okrem gestorky projektu, módnej návrhárky Zuzany Bottkovej sa dámy môžu tešiť nielen na testovanie vozidiel ŠKODA, ale aj na zaujímavých hostí či predstavenie noviniek na trhu v oblasti módy, šperkov, zdravej výživy a kozmetiky, v duchu hesla „Krásna a zdravá aj za volantom“.

Marcové stretnutie sa konalo v priestoroch Centra pomoci Ligy proti rakovine v bratislavskom Ružinove z troch dôvodov. Prvým bolo 25. výročie činnosti Ligy proti rakovine. Druhým bol blížiaci sa 19. ročník zbierky Deň narcisov. A tretím dôvodom bude pri každom dámskom stretnutí hlavná myšlienka projektu „Krásna a zdravá aj za volantom“.

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

Deň narcisov je jedinou finančnou zbierkou Ligy proti rakovine, z ktorej môže Liga proti rakovine podporovať onkologických pacientov a ich rodiny. Liga proti rakovine počas celého roka pripravuje projekty a programy, ktorými pomáha pacientom v ich konkrétnych problémoch, situáciách a výzvach. Okrem toho sa stará o prevenciu a informovanosť celej verejnosti, podporuje zdravotnícke zariadenia, nemocnice, iné občianske združenia i výskum v oblasti liečby onkologických ochorení.

Pripnutím žltého kvietku v Deň narcisov všetci vyjadrujeme onkologickým pacientom, že nie sú vo svojom ochorení sami, že ich boj sa týka nás všetkých a že majú našu podporu.

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

„Autá a ženy vždy patrili k sebe. So skvelou módnou návrhárkou Zuzkou Bottkovou nás spojila náhoda. Zuzka ponúka svojim klientom široké možnosti odievania. Jej modely sú nadčasové, prinášajú všetkým množstvo energie a inšpirácie. A prečo neukázať, že aj testovanie vozidiel  ŠKODA môže byť netradičné, inovatívne a inšpirujúce?“ hovorí Petra Volčková, marketingová manažérka spoločnosti IMPA Bratislava a dodáva: „Veľmi si vážime a sme vďační, že sa Liga proti rakovine zhostila úlohy hostiteľa v rámci projektu Dámskeho klubu IMPA so značkou ŠKODA. Sme veľmi radi, že sme dámam mohli predstaviť priestory Centra pomoci LPR a celoročnú činnosť organizácie. Ďakujeme za vytvorenie úžasnej atmosféry. Príjemným spestrením bola nová ŠKODA Fabia, Auto roka 2015 na Slovensku, ako aj ďalšie modely ŠKODA a samozrejme zaujímavý sprievodný program.“

ŠKODA v Dámskom klube

Hlavnou hrdinkou, nedočkavou na testovacie jazdy, bola nová ŠKODA Fabia, Auto roka 2015 na Slovensku. Okrem nej sa dámam predstavila aj krásna biela ŠKODA Rapid Spaceback a nová ŠKODA Yeti, ktorá však je v niečom iná. Upravená je na ručné riadenie pre hendikepovaných motoristov.

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko ponúka program riešenia a rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím ŠKODA Handy ZŤP. Okrem predaja vozidiel ŠKODA a ich úprav pre hendikepovaných motoristov, zahŕňa program aj poradenstvo a ďalšie benefity. Do projektu sa v závere minulého roka zapojila aj spoločnosť IMPA Bratislava.  

Podporiť dámsky klub IMPA prišla aj mladá, talentovaná a úspešná herečka Kristína Svarinská, ktorá je tvárou nového modelu ŠKODA Fabia. Prvé kilometre má už šťastne za sebou a netají sa svojou spokojnosťou. Na novej Fabii sa jej jazdí veľmi dobre.

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

Farebnú kombináciu auta, modrú s bielou strechou a bielymi kolesami, jej pomohli vybrať fanúšikovia na stránke Škoda Auto Slovensko na Facebook-u. „Žiarivá modrá metalíza s bielou strechou je neprehliadnuteľná kombinácia,“ pochvaľuje si mladá herečka.

Sprievodný program v Dámskom klube

Činnosť organizácie Liga proti rakovine predstavila výkonná riaditeľka Ing. Eva Kováčová. Dámy osobne privítala aj prezidentka Ligy proti rakovine MUDr. Eva Siracká, DrSc. A čo všetko na dámy v toto marcové popoludnie čakalo? Vďaka čomu odchádzali zdravé a krásne?

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

Módna návrhárka Zuzka Bottková - vo svojich dielach vnímavo spája strihové riešenia, originálny detail, scénické prvky a ručnú maľbu na textil. S radosťou dámam poradila, v čom budú za volantom krásne! Zuzka predstavila svoje modely v dvoch módnych prehliadkach. A počas jednej z nich sa ako modelka predstavila krásna a talentovaná herečka Zuzka Vačková.

Monika Babčanová – vďaka jej šperkom z rastlinnej slonoviny ColoMBiana sú dámy nielen  krásne, ale aj podporia myšlienku etického obchodu a ochránia životné prostredie.

Andy Molnárová - jej zdravá káva, čaj a produkty z huby reishi.

Pleťová a dekoratívna kozmetika Mary Kay.

Zdravá voda Kangen, ktorá detoxikuje, hydratuje a obsahuje antioxidanty.

Zdravá živá strava Lifefood - bez lepku, bez laktózy a bez pridaného cukru.

Domáce syry a bryndza priamo zo salaša od pána Jozefa Balka a MEDUZY.

Zážitok z ovocia kúsok po kúsku priniesli ovocné Chutné kytice s pravou belgickou čokoládou.

Nechýbali ani talianske špeciality – Delikatezze Italiane Terra Mia.

Zdroj: IMPA
Zdroj: IMPA

Celým popoludním sprevádzal a dámam sa venoval skvelý moderátor Richard Vrablec. Záver spoločného stretnutia nám svojim spevom spríjemnilo jedenásť členiek Speváckeho zboru Ligy proti rakovine.

„Máme radi výzvy a oblasť, v ktorej pôsobíme, to priam vyžaduje. Zákazníci potrebujú z našej strany pociťovať nielen záujem, ale aj snahu prinášať im nové produkty a služby. Ako autorizovaný partner značky ŠKODA síce máme výrobcom danú modelovú radu vozidiel, ale čo sa týka služieb, máme voľné ruky a tu si dovolím tvrdiť, že sme naozaj k našim zákazníkom ústretoví a čo sa týka sortimentu služieb, naozaj kreatívni,“ hovorí Jozef Suroviak, riaditeľ IMPA Bratislava a dodáva: „Dámske kluby budú mať svoju pravidelnosť a zákazníčky, motoristky, budú môcť počas nich testovať modely ŠKODA, skrášľovať sa, prežiť vždy príjemné popoludnie v príjemnej spoločnosti. Súčasťou klubov budú módne prehliadky Zuzky Bottkovej. Kluby budeme postupne rozširovať vždy o nové zážitkové aktivity.“

„Rada by som citovala jednu z dám, ktorá náš Dámsky klub navštívila a na záver stretnutia povedala: Konečne mám výhodu z toho, že som žena. A to hovorí za všetko, čo poviete? Tešíme sa na vás milé dámy pri ďalších IMPA Dámskych kluboch, a ako inak, so značkou ŠKODA a vždy skvelým programom“, dodáva Petra Volčková.

„Rob to, čo robíš, tak dobre, že to ľudia budú chcieť zažiť znova a priviesť svojich priateľov.“

(Walt Disney)

red
ZDROJ: Škoda, IMPA

Komentáre k článku


Stream naživo