2014-10-17 18:01:24
Autosalón Nitra 2014
Na autosalóne Nitra 2014 má výstavnú premiéru aj Škoda Octavia Scout.
Zdroj: Jozef Vydra

V expozícii značky Škoda je na autosalóne v Nitre najviac modelov

15 áut rôznych modelov značky Škoda si našlo cestu na výstavnú plochu na autosalóne v Nitre.

Expozícia Škoda Auto je hneď pri hlavnom vchode, v pavilóne F na výstavisku Agrokomplex. Autosalón v Nitre práve naberá na otáčkach a čaká ho najsilnejší nápor návštevníkov počas víkendu. Tí si môžu prezrieť kompletnú vynovenú ponuku modelov značky. Ťahákom expozície bude svetový bestseller ŠKODA Octavia tretej generácie vo vrcholových verziách Scout a RS, či ekologická a úsporná Octavia G-TEC s pohonom na CNG. Nebude chýbať ani ostrá verzia kompaktného SUV Yeti Monte Carlo, ako aj ďalšie obľúbené modely. Značku budú na autosalóne v Nitre prezentovať autorizovaní partneri Škoda.

Návštevníkom autosalónu v Nitre sa predstaví nová Škoda Octavia Scout, ktorá zaujme jazdnými vlastnosťami aj mimo spevnenej cesty, moderným pohonom všetkých kolies a robustným offroadovým vzhľadom. Slovenskú autosalónovú premiéru oslávi Škoda Octavia G-TEC s pohonom na stlačený zemný plyn, ktorá je ideálnym vozidlom pre firemné flotily.

Mimoriadne úsporný automobil s kombinovaným dojazdom až 1 330 km a spotrebou len 5,4 m3 (3,5 kg) CNG na 100 km znižuje palivové náklady až o 1/3 v porovnaní s najžiadanejšou dieselovou motorizáciou a v porovnaní s benzínom až o 43 %. Fanúšikovia športovo ladených modelov sa môžu tešiť na najrýchlejšiu sériovú Octaviu RS všetkých čias.

Zdroj: Jozef Vydra

K dispozícii bude aj kompaktný hatchback ŠKODA Rapid Spaceback v atraktívnej verzii Skyline s presklenou panoramatickou strechou. Mimoriadne úspešný model má dynamický a svieži dizajn, ku ktorým pripája tradičné hodnoty vozidiel Škoda. Ponukou priestoru stanovuje nové štandardy medzi kompaktnými hatchbackmi. Cestujúcim ponúkne najväčšie miesto pred kolenami a nad hlavou vzadu, špičkový je aj batožinový priestor s objemom 415 litrov.

Na stánku značky ŠKODA nebudú chýbať ani ďalšie obľúbené modely ako ŠKODA  Citigo, Fabia a Rapid. Predstaví sa aj Superb Combi s atraktívnym paketom Outdoor, kompaktné SUV Yeti v ostrej verzii Monte Carlo alebo špeciálne upravený model Roomster pre vodičov so zdravotným postihnutím v rámci programu ŠKODA Handy ZŤP.

Značka Škoda Auto je na autosalóne v Nitre prezentovaná v zastúpení autorizovaných partnerov: Autoprofit z Galanty, MOTO JAS z Nitry a nitrianskou pobočkou Porsche Inter Auto Slovakia.

Zdroj: Škoda auto

red

Komentáre k článku


Stream naživo