2014-09-08 12:50:00
Wellness je potrebný pre
Wellness je potrebný pre vás, aj pre vaše auto...
Zdroj: todos

Wellness nie je zbytočnosť, potrebujete ho vy aj vaše auto

Či si to chceme priznať, alebo nie, tak ako starneme my, starnú aj naše autá.

Novú mladosť v prípade áut môžeme získať kúpu stále nových modelov. Alebo ich dobrou údržbou. S nami je to už horšie... „Náhradné dielce“ nie sú na trhu a elixír mladosti neexistuje. A ak áno, je dobre ukrytý v tajných sejfoch. Môžeme si len „predĺžiť“ svoju mladosť regeneračnými kúrami, relaxačnými pobytmi a podobnými spôsobmi omladzovania. Musíme do seba investovať, ak chceme nielen vyzerať, ale sa aj cítiť mladšie. No rovnako ako si doprajú ľudia, majú aj autá istú možnosť vyzerať a cítiť sa po rokoch lepšie.

Ak má už aj vaše auto vrásky, je už unavené a dáva to najavo v najnevhodnejších chvíľach, existuje riešenie.

Investovať? Áno, ale efektívne

Či chcete alebo nie, kúpa auta je len začiatok. Počas spolužitia s vaším autom do neho investujete. Či už je to kúpa potešujúceho doplnku, alebo nutný servisný zásah, jednoducho potrebuje peniaze, prachy, „chechtáky“. Prehnane snaživí finanční poradcovia nám neustále tvrdia, že je potrebné investovať efektívne. Škoda len, že väčšina z nich to sama nerobí. Verte preto skutočnosti, vlastnému poznaniu alebo radám odborníkov. Vy s vaším autom žijete, poznáte ho a je predpoklad, že viete čo potrebuje. Aj keď nie ste práve motoristický fanatik kombinovaný s obsesným detailistom, ktorý by pre svoje auto mal najradšej poruke špeciálnu „automobilovú kliniku“ a personál v rukavičkách, stále zvažujete kedy, kam a za koľko. Sú to predsa vaše peniaze a chcete za ne adekvátne hodnoty.

Zdroj: todos
Zdroj: todos

Konkurencia pritlačila na kvalitu

Servisné služby pre automobily na Slovensku sa aktuálne neustále zlepšujú. Hoci stále natrafíte na (pomaly, ale veľmi pomaly) vymierajúci fenomén zlodejských originálnych servisov s internou olejovou mafiou, ktorá vám auto odovzdá v horšom stave ako ste ho doviezli, postupne sa do popredia tlačí skvalitňovanie služieb. Budovanie dôvery je však proces dlhodobý. A žiadne marketingové sľuby, či intenzívne reklamné kampane nebudú stačiť na to, aby ľudia bez zbytočných špekulácii volili jasne a okamžite.

Ak sa však ponuka bude roky potvrdzovať kvalitnými výsledkami a spokojnosťou zákazníkov, príde ten správny čas, kedy rozhodujúcim faktorom pre voľbu kam, bude iba značka vášho auta a obľúbená káva.

Treba si dobre vybrať

Napríklad so svojou Škodou, Fiatom, VW, ale pokojne aj s legendárnou Corvette už nemusíte rozmýšľať, či ísť za Janom do Vinosadov alebo Ďurom do Lozorna. Či vám vie Jano zohnať ten olej, ktorý chcete, alebo či si ho radšej pozháňate sami. Prípadne, či bude Ďuro vedieť prehodiť ten zlý, pokazený vstrekovač, pretože on sa „špecializuje“ na výfuky. Zahoďte zbytočné starosti a vyberte si jednoducho. Autorizovaný, značkový, spoľahlivý a certifikovaný servis so školeným personálom. Možno boli Jano s Ďurom dobrí študenti na strednej škole. Autorizované servisy však investujú neustále do desiatok školení svojich zamestnancov. Chalani z garáže vám vedia opraviť to čo už raz robili, ale budú sa trápiť oveľa viac nad riešením nových komplikácii. Originálne servisy majú dokumentáciu, techniku, know-how a online matku. Teda nie maticu na skrutku, ale výrobcu samotnej značky auta. Naučte sa viac veriť skutočnosti, že predajcovia automobilov poskytujúci servis, naozaj musia mať snahu o zlepšenie situácie a budovanie dôvery. Ak to nespravia, zahynú. Už dávno nežijú z predaja áut, marže sú veľmi nízke. Živí ich primárne servis. Tu si nemôžu dovoliť zlyhať. Lebo poznáte to: dobrý chýr sa nesie ďaleko a rýchlo, zlý ešte ďalej a rýchlejšie...

Skúsili ste už „všetko“?

Lebo aj tak znie v preklade názov spoločnosti todos, ktorá ako zástupca a predajca niekoľkých značiek ponúka riešenie. V podobe servisovania v európskom štandarde nielen pre značky, ktorych je autorizovanym predajcom, ale aj pre všetky ostatné automobily bez ohľadu na značku, typ alebo vek. Todos má (zatiaľ) zastúpenie v troch mestách (regiónoch) Slovenska. Takže to síce ešte nie je „všetko“ no za kvalitou sa oplatí ísť.

Zdroj: todos

Todos ponúka pre motoristov a ich autá optimálny pomer kvality a hodnoty, kde za svoje peniaze dostanete skutočné služby a produkty. Vyskúšajte a otestujte ich školený personál, spoľahnite sa na originálne dielce a užite si váš servis pri káve, dennej tlači, či wifi pripojení. A keď to budete potrebovať, Todos vám zadarmo zabezpečí náhradné vozidlo. Moderné technické zázemie Todos servisu je pre vás k dispozícii v Bratislave každý pracovný deň až do 22:00, v prevádzkach v Žiline a v Ružomberku do 18:00. V prípade potreby poradí na nonstop linke pre každý región, alebo zariadi odťah, či mobilný servis.

Komplexnosť a dôvera – to ide dohromady

My ľudia sme vo svojej podstate pohodlní. V rámci budovania nášho personálneho komfortu skúšame dôverovať  inštitúciám, ktoré napríklad v oblasti automobilového priemyslu poskytujú komplexné služby pod jednou strechou. V rastúcej konkurencii treba zvážiť každú ozajstnú pridanú hodnotu originálnych servisov. Presvedčiť sa môžete len tak, že vyskúšame avizované kvality. A keby vám stále nevyhovovali, vždy sa predsa môžete rozhodnúť inak. No čo tak sa držať hesla, že nech každý robí to, čo vie? Teda skúste žiť modernejšie, starajte sa o svoje autá efektívnejšie a ušetrený čas venujte ... napríklad rodine! 

todos
ZDROJ: todos

Komentáre k článku


Stream naživo