2014-07-10 15:05:00
Toto BMW 6 bude
Toto BMW 6 bude voziť Stanley Cup a Mariána Gáboríka.

AKTUÁLNE: Toto BMW bude voziť Mariána Gáboríka a Stanley Cup

Hokejová trofej víťaza NHL - Stanleyho pohár zavíta už zajtra po ročnej pauze opäť na Slovensko.

Tentoraz to vďaka Mariánovi Gáboríkovi z Los Angeles Kings bude v Trenčíne. Automobilová značka BMW bude po minuloročnej Banskej Bystrici s Michalom Handzušom opäť oficiálnym vozidlom Stanley Cup Tour.

Jedna z najstarších a najslávnejších trofejí športovej histórie príde na Slovensko z Fínska v piatok 11. júla 2014. Fanúšikovia si pohár užijú v Trenčíne. Na druhý deň, v sobotu 12. júla 2014, odchádza trofej do Slovinska ku Gáboríkovmu tímovému spoluhráčovi Anže Kopitarovi.

Oficiálny program Stanley Cup Tour 2014 sa začína v piatok o 12:15 hod tlačovou konferenciou pre akreditovaných novinárov v priestoroch MG Ringu v Trenčíne. O 16:15 hod Marián prinesie Stanleyho pohár do športového areálu ZŠ na Hodžovej ulici, kde ho predstaví trenčianskej verejnosti. O 19:45 hod príde sprievodná kolóna BMW vozidiel s pohárom na festival Pohoda, čím vyvrcholí oficiálna časť osláv pred zrakom návštevníkov. Potom bude pokračovať pre pozvaných hostí a partnerov privátna časť oslavy na trenčianskom hrade.

Generálny manager BMW Group Slovakia Michael Kordys povedal na margo opätovného vstupu BMW do Stanley Cup podujatia: „Najlepší sa spájajú s najlepšími. Sme radi, že Marián Gáborík, ako majiteľ auta značky BMW, uvítal možnosť zapojenia BMW do oficiálneho sprievodu.  A po minuloročnom úspešnom štarte BMW v Stanley Cup Tour sme neváhali opätovne pomôcť pri predstavení najznámejšej hokejovej trofeje na Slovensku a v Trenčíne“.

Stanley Cup Tour 2014 vďaka renomovaným partnerom podporí aj charitatívne aktivity úspešného hokejistu.

Ak už budete s Majom Gáboríkom a Stanley Cup-om oslavovať zisk jeho titulu, možno vás pochytí túžba ísť na niektoré z miest, kde bude skvelá nálada, výborná atmosféra a okrem toho dobrý program. To všetko môžete zažiť na letných festivaloch. Nemusia byť vo vašom hľadáčiku všetky - ale niečo si z tejto ponuky vyberiete:

Cibula Fest

Žákovic open

Terchovský budzogáň

Rock pod Kameňom

Fun Radio Dohoda - Bojnice

Lodenica

Ak ste si nevybrali, celú ponuku si môžete pozrieť na stránke:

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo