2014-04-07 08:56:00
Continental radí: na hĺbke
Continental radí: na hĺbke dezénu záleží!
Zdroj: PR

Víťazné športové pneumatiky pre vaše auto

Ste milovníkom alebo milovníčkou rýchlej, ale bezpečnej jazdy? Ten správny zážitok vám zabezpečí obutie vášho auta od spoločnosti Continental.

Letné pneumatiky ContiSportContact 5 P s prehľadom zvíťazili v rôznych medzinárodných testoch. Rozhodne nesklamú ani náročných fanúšikov motorizmu.

Jedinečné vlastnosti prémiových letných pneumatík ContiSportContact 5 P si môžu s nadchádzajúcou jarnou sezónou na vlastnej koži vyskúšať aj slovenskí vodiči. Obutie pre športové vozidlá s rozmerom 19 palcov uspelo v marcovom vydaní špecializovaného nemeckého motoristického magazínu Autobild sportcars. Pneumatika sa umiestnila na prvej priečke v kategóriách s názvami "honba za najlepším časom na kolo", "záber na mokrom povrchu" a "brzdná dráha" v porovnaní s ďalšími šiestimi konkurenčnými modelmi. Ako jediná dostala najlepšie možné celkové hodnotenie "príkladný" (model).

Reakcie redaktorov na adresu pneumatiky spoločnosti Continental boli viac než potešujúce: "Bezchybná prémiová pneumatika. Presvedčivá ovládateľnosť pri športovej jazde za akéhokoľvek počasia. Presná odozva riadenia, dobrá odolnosť proti aquaplaningu a krátka brzdná dráha na suchom povrchu."

Športová pneumatika excelovala vyváženosťou na najvyššej úrovni a ohromila aj veľkým náskokom v oblasti bezpečnosti.  V najprestížnejšej kategórii - ovládateľnosť na suchom povrchu -  pneumatika ContiSportContact 5 P deklasovala konkurenciu. Odborní redaktori ale vysoko hodnotili aj jej  vlastnosti na mokrom povrchu.

Úspech podčiarkol aj test vedený odborným nemeckým magazínom ACE Lenkrad, ra​kúskym automobilovým klubom ARBÖ a nemeckou inšpekčnou organizáciou GTÜ. Zvíťazila v ňom pneumatika ContiSportContact 5 aj v rozmere 225/45 R 17.  

Viac informácií nájdete na www.continental.sk

PR
ZDROJ: continental

Komentáre k článku


Stream naživo