2016-02-08 08:20:00
Megazápcha v Bratislave
Megazápcha v Bratislave
Zdroj: Jozef Vydra

Aktuálne dopravné informácie - v Bratislave neprejdete cez most Lafranconi

Ako to vyzerá na našich cestách? Aktuálne dopravné informácie vám prinášame v spolupráci so Zelenou vlnou RTVS.

Vodiči v hlavnom meste by mali podľa policajtov rátať s dopravným obmedzením. Na moste Lafranconi došlo dnes ráno k dopravnej nehode, jej následky už odstraňujú.
      "Premávka je odkláňaná dopravnými policajtmi od Harmincovej ulice v smere na Patrónku, taktiež je neprejazdný výjazd z Botanickej ulice na most Lafranconi a premávka je presmerovaná v smere na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu," informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
      V uvedenom úseku je premávka výrazne spomalená. Polícia žiada vodičov, aby na prejazd využili inú trasu, pokiaľ je to možné.

Doprava je výrazne spomalená aj v opačnom smere z Einsteinovej ulice smerom na Patrónku. Zápcha sa vytvára už v okolí Incheby, v mieste, kde sa spája diaľnica a obslužná komunikácia.

UPOZORNENIE PRE VODIČOV:

Viac informácií nájdete v nižšie uvedenom okne Zelenej Vlny RTVS.

Na našej stránke nájdete najčerstvejšie informácie o nehodách, kolónach a o ďalších obmedzeniach v doprave. Ak sa nič mimoriadne nedeje, prinášame prehľad bežných informácií a správ o doprave v podobe krátkych správ Zelenej vlny RTVS. V prípade vážnej dopravnej situácie posúvame tieto dôležité informácie na titulnú pozíciu.

Najaktuálnejšie dopravné informácie

Aj vy môžete skvalitniť obsah tohto dopravného spravodajstva, ktorý sa potom spätne objaví aj na našich stránkach. Stačí, ak zavoláte aktuálnu informáciu na bezplatné telefónne číslo 0800 900 800

Keďže je naša stránka dostupná aj v mobilnej verzii pre smartfóny, môžete ju mať „naladenú“ non stop a máte tak istotu, že o nič z aktuálnych dopravných informácií hlavne na našich cestách neprídete.

redakcia, Zelená vlna RTVS
ZDROJ: Zelená vlna RTVS

Komentáre k článku


Stream naživo