2012-12-25 10:18:21
Vianočná nádielka
Toto by sa mužom páčilo - ale odhliadnuc od zaujímavého obalu a sprievodu - čo je v kufri auta? Ďalšie darčeky?

Vianočná nádielka

Už ste si rozbalili vianočné darčeky? Páčili sa? Splnili vaše očakávania? Ak nie a hľadáte ešte čosi navyše pre potechu ducha (ale aj oka), máme aj my niečo pre vás. Berte to aspoň ako preddavok. Na na záver roka? A prečo nie?!

Nezabudli sme na pár zaujímavých kúskov ani my. Veríme, že potešia - aj keď sú virtuálne. Určite ste si už všimli našu rubriku, ktorá sprevádza magazín od jeho vzniku:

Na kapote

Táto časť našej stránky je určená fajnšmekrom a znalcom života, ktorí vedia, že nielen motorizmom je človek (v tomto prípade treba dosadiť chlap, resp. muž) živý.
Darmo, je to pravda odveká - k pekným autám patria pekné ženy. A je jedno, v ktorom období roka. Upozornenie: fotky sú celé, aj keď vidíte z nich iba trocha - rozbaľujte opatrne - prejdite do galérie...

Najrýchlejšia vianočná pohľadnica

Stále to všetko nie je pre vás dosť a máli sa vám? Pribalili sme pre vás ešte celkom zaujímavé video o netradičnej vianočnej pohľadnici - vznikla za zvláštnych okolností... A čo na tom, že vznikla skôr, ako najrýchlejšie vianočné koledy, ktoré sme vám predstavili pred pár dňami. Hoci na tom istom mieste, na rovnakom okruhu. BMW Švajčiarsko vytvorilo niečo pre milovníkov BMW, presnješie pre nadšencov triedy M.

Hustá hmla pokrýva okruh v Anneau du Rhin. Zrazu prominentný zvuk 560 koní náhle preruší chvíle pokoja a pohody. Nové BMW M5 si prerazí cestu v hmle. Na sedadle vodiča: precízny vodič BMW. Na sedadle spolujazdca: maliar, ktorý má vytvoriť pohľadnicu s vianočným dizajnom v plnej rýchlosti. Závratnou rýchlosťou sa rútia cez úzke zákruty, ilustrátor sa snaží držať pero stabilne - ale márne. Tak bola vytvorená pri rýchlosti až 250 km/h najrýchlejšia vianočná pohľadnica na svete v novom BMW M5.

A ešte jedno video: Tim Smith a Patrick Rippmann pripravili pre seba, ale aj pre ostatných výnimočné auto. A nielen, že si to nenechali pre seba, ale sa ešte pochválili vlastnoručne urobeným videom. Naozaj zaujali - a tu je výsledok: vianočné auto

Jozef Vydra
ZDROJ: Youtube, BMW

Komentáre k článku


Stream naživo