2022-12-08 21:35:00
Pálenie gúm na čerpacej
Pálenie gúm na čerpacej stanici
Zdroj: Gates Police FB

VIDEO: Robil frajera a skúšal "burnout" na veľmi zlom mieste. Tu je výsledok

Mladšie ročníky tomu hovoria flexiť. Aj tým už však ťahá na tridsať.

Úplne juniorský jazyk teda nepoznám, no minimálne z mentálneho hľadiska by bol taký jazyk bližší človeku zachytenému na nasledujúcom videu. Video pochádza z čerpacej stanice v mestskej štvrti Gates na predmestí mesta Rochester neďaleko Buffala v USA. 18-ročný vodič staršieho motorového vozidla značky Mercury chcel zapôsobiť na seba, prípadne svoje priľahlé okolie a rozhodol sa urobiť tzv. burnout, teda odjazd z miesta s čmudiacimi pneumatikami. Akosi mu to ale nevyšlo a ako väčšina začínajúcich vodičov, po chybe držal plynový pedál zatlačený na podlahe, až kým nedošlo k nešťastiu. 

A to nešťastie bolo, no najmä mohlo byť, skutočne spektakulárne. Mladík sa rozhodol frajeriť/flexiť/blbnúť/doplňte si podľa uváženia/ na čerpacej stanici a pri svojom parádnom odchode zložil jeden zo stojanov čerpacej stanice. Jeho pálenie gúm sa tak skončilo skutočnými plameňmi, no nie gúm, ale čerpačky. Našťastie sa plamene nerozšírili ďalej (či skôr hlbšie) a oheň sa podarilo dostať pod kontrolu.

Mladík z miesta činu ušiel, no polícia ho vďaka pomoci svedka rýchlo vypátrala a obvinila. Ako to už v USA býva, za niečo takéto ho čaká súd. Chalanisko sa k činu po príchode policajtov priznal, oľutovať ho bude môcť pred sudcom. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Gates PD via FB

Komentáre k článku


Stream naživo