2022-06-22 18:30:00
Ford Very Gay Raptor
Ford Very Gay Raptor
Zdroj: Ford

Ford Very Gay Raptor: Veľmi teplý Raptor šíri inklúziu a asi aj vysoký krvný tlak

Ford si tento rok pripravil už druhú generáciu dúhového oblečenia pre svoj chlapácky automobil.

Ranger Raptor dostal nové farbičky rovnako ako jeho minulá generácia. Very Gay Raptor je tu opäť a opäť má jednoznačný cieľ i posolstvo. Tentokrát ale ide ešte hlbšie ako naposledy. Tentokrát to už nie je len o odpovedi na internetový hejt, teraz má Veľmi Gej Raptor, či teda Veľmi Teplý Raptor ešte jednu úlohu. Bude platformou pre "Ťažké rozhovory," ktoré bude viesť trojica moderátorov s cieľom zvýšiť inkluzivitu v automobilovom priemysle s ohľadom na skupinu LGBTQ+.

Predtým niesol svoje vtipné posolstvo na dúhovom "prajde" v meste Cologne. Vtedy to však bola odpoveď pre jedného konkrétneho internetového hejtera, ktorý uvádzaciu farbu nového Fordu Ranger vo verzii raptor nazval "very gay colour - veľmi teplá farba." Ľudí v európskom Forde v Nemecku to dosť šokovalo a výsledkom bol Ford Ranger Raptor s dúhovým vyhotovením.

Teraz sa dúhový a veľmi teplý Raptor vyberie na festival motorizmu v britskom Goodwoode a jeho korba tam poslúži ako "platforma" pre spomínané "Tough Talks - ťažké rozhovory." Rozhovory o pálčivých otázkach, sexualite a rovnosti nikdy nebudú ľahké, z názvu ale cítiť aj metaforu - veď bežne je nakladacia plocha pikapu určená na nakladanie ťažkých bremien, teraz to bude o nakladaní ťažkých tém. Moje poetické srdce plesá...

Faktom zostáva, že nazvať chlapácky pikap ako "Veľmi Teplý" je jednou z najvtipnejších udalostí v automobilovom priemysle za ostatné roky. Toto je lepšie ako všetky automobilové aprílové žartíky dokopy. Obzvlášť v dnešnom svete, kde sa hoax prelína s hoaxom a nenávisť je čoraz hlasnejšia (často na oboch stranách - pravej i ľavej). Stačí mi predstaviť si reakciu všetkých tých frajerov v pikapoch s rukou nacapenou na vrch obruče volantu a druhou rukou vytrčenou von z auta (v USA ich volajú red-necks) s frajerskými okuliarmi a s ešte frajerskejším výrazom v tvári (za volantom tohto automobilu) ako sa dopočujú, že ich vlastná značka nazvala špeciálu edíciu ich milovaného "egobooster" auta ako veľmi teplé auto.

V skutočnosti je každému jasné, že takáto aktivita nemôže uraziť ani jedného inteligentného človeka bez ohľadu na to aké má životné presvedčenie, vierovyznanie, orientáciu, a to buď sexuálnu, či automobilovú. Ale na tie zmätené diskusné príspevky sa celkom teším... Len pozor na krvný tlak... v tomto teplom... letnom čase...

Na korbu Veľmi Teplého Fordu Ranger Raptor vystúpia Abbie Eaton, Catherine Bohart a Lord Marc. Tu je ešte aj videjko, ktoré redefinuje "tvrdosť"... :D Ďalšie obrázky sú v galérke.

 


Vložte svoju otázku:





Online rozhovor


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Ford, YTB

Komentáre k článku


Stream naživo