2020-04-08 16:40:00
Paris Hilton BMW i8
Paris Hilton BMW i8
Zdroj: Profimedia

Paris Hilton nie je jediná s novým ružovým autom. Aj u nás také existuje

Paris Hilton jazdí v BMW i8 v špeciálnej holografickej fólii. Fóliovanie áut je zvykom aj u nás.

Niekto to robí preto, lebo si tým chráni svoj lak – či už pre budúci predaj, alebo pre vlastnú potechu. Niekto chce zmenu, chce niečo originálne. A približne tam začína príbeh tohto článku.

Lebo kto by predsa chcel obyčajné BMW i8? Navyše v bielej farbe? Ja určite nie, ale takéto čierne matné... To je skutočný batmobil. A možno z rovnakých pohnútok sa biela farba na hybridnej i8-čke zunovala aj kráľovnej medzi živými Barbie. Paris si auto obliekla do svojho štýlu a spravila z neho niečo ako ružový batmobil. Nie je to ale jediná zmena. Ak máte v týchto ťažkých časoch málo afektu a nemáte čo s časom, pozrite si video nižšie – kde Paris s dôkladnosťou a zanietením sebe vlastným opisuje ako si vylepšila svoje auto. Internet je večnou studnicou radosti a potešenia, čo vám poviem...

Ale späť k téme. Aby ste si nemysleli, že Paris je len taká plytká nádoba zasypaná trblietkami. Táto dáma vie oceniť dobré auto a nemá iba i8. Jej garáž v minulosti i v prítomnosti zapĺňali kúsky, ktorými by nepohrdol ani veľký motoristický fanúšik. Napríklad McLaren 650S, Ferrari California, krikľavo rúžový Bentley Continental GT, či Mercedes SLR, no nájde sa aj nejaký ten Range Rover, a Land Rover Discovery. A jej najobľúbenejším autom bol unikátny Lexus LFA.

Keď už som spomínal kráľovnú, ofóliované strieborné CLA-čko sa stalo už akousi bratislavskou legendou, no Queen Plačková má novú hračku a strieborná veru nie je.

Je to Mercedes Triedy G v úprave Brabus a v rúžovej farbe. Je to celkom čerstvá novinka a aj fólia je čerstvá novinka. Tak ako pri staršom aute, aj tu platí, že si ho v uliciach určite všimnete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 mesiacov čakania sa myslím oplatilo 🙏😍Neskutočný pocit splniť si svoj materiálny životný sen 🙏Toľko sĺz šťastia som ešte asi nikdy za nič materiálne nedala ❤️Každopádne chcem sa nesmierne poďakovať tebe @p_ferencz a @mercedesbenzds pretože bez vás by nebolo a nesplnila by som si tento sen 🙏 Ďakujem @p_ferencz za každú radu lebo hneď si videl že som debilka a v autách sa nevyznám 😂☝️Poradil si mi vysvetlil všetko ako má byť a tak isto to bolo aj pri @rene.rendy aute 🙏❤️Tebe @steevo_26 ďakujem za môj brabus ktorý som nehala zhotovenie na teba lebo ty si proste profík v tom čo robíš a veľmi ti ďakujem za tie naložené doplnky ❤️🙏 Samozrejme nemôžem vynechať tu dokonalú najkrajšiu a najlepšie spracovanú fóliu od @foliocarslovakia tu robotu Vám ešte pridám do story lebo to je extrémna tip top práca za ktorú taktiež ďakujem ❤️🙏 Proste stretla som ľudí ktorí mi naozaj s tým pomohli a nechceli na mne zarobiť ako väčšina ľudí ktorým som sa ozvala cenník bol hneď 2x tak veľký ako bežne lebo Plačková ... Proste našla som ľudí ktorým budem zaviazana veľmi dlho za ich dobrotu ❤️🙏 ĎAKUJEM 🙏❤️ #ďakujem #mercedes #mercedesg #brabus

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: profimedia, Instagram, hotcars.com

Komentáre k článku


Stream naživo