2018-12-18 15:35:00
Škoda Scala RS
Škoda Scala RS

Škoda Scala RS, či Scala Scout? Takto by mohli vyzerať

Škoda len minulý týždeň predstavila svoj nový významný model menom Scala.

Internet už ale obsahuje kvantum renderov, ako by mohli vyzerať ďalšie deriváty tohto modelu. Škoda so svojou Scalou odštartovala novú dizajnovú éru a naznačila tiež budúce smerovanie svojich modelov. Scala by sa mala stať jedným z pilierov automobilky. Vstupuje predsa do segmentu, ktorý patrí nielen v Európe medzi najvýznamnejšie.  Auto vie ako zaujať dizajnom a vie tiež ako zaujať ponukou vnútorného priestoru.

Vôbec prvýkrát sme mohli vidieť črty budúceho sériového modelu Scala na vízii menom Vision RS. Práve to bol koncept prichádzajúceho modelu a ten nielenže naznačil ako bude vyzerať nástupca modelu Rapid, ale tiež ako vidí automobilka budúcnosť svojich športových verzií.

Zdroj: x-tomi design, gboxx

Nemožno sa preto čudovať, že grafici pripravili svoje predstavy vzhľadu modelu Scala RS. Niektoré sú vydarené, niektoré menej, no všetky využívajú dizajn konceptu RS a nového modelu RS, aby vykreslili vzhľad najvýkonnejšej verzie modelu Scala. A nielen to. Niektorí išli ešte ďalej a pripravili verziu RS sedan, či verziu Scala Scout, respektíve ScoutLine. Ťažko povedať, či sa autu hodí trojpriestorová karoséria, ešte ťažšie, či by auto malo šance v terénnej verzii. Pozreť sa a vytvoriť si vlastný názor ale môžeme. Tak nech sa páči.

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo