2018-08-19 11:35:00
Tu kabel, tam kabel
Tu kabel, tam kabel
Zdroj: grab

Pozrite si VIDEO zvláštnej nehody. Auto v premávke náhle vyskočilo do vzduchu

Kurióznych nehôd je internet plný. Ešte stále dokážu príčiny nehôd prekvapiť. Ako v tomto prípade.

Zvláštnych nehôd sme už videli veľa. Pri väčšine z nich však šlo o  chyby účastníkov premávky, či už o chybný úsudok, alebo skratové konanie, či zanedbanie aktuálnej situácie alebo technického stavu vozidla.

Záznam nehody z Bieloruska ale nepatrí ani do jednej z týchto kategórií. Auto v hustej premávke jednoducho vyskočilo do vzduchu, akoby narazilo do neviditeľnej prekážky.

Videí z ruských ciest, pri ktorých autá vrážajú do neviditeľných prekážok sme už videli desiatky. Šikovnou úpravou videa a vymazaním niektorých objektov zo záznamu vznikajú rôzne „záhady“. V tomto prípade je ale príčina prozaickejšia. Najprv si ale pozrite video:

Videli ste? A videli ste aj dôvod, prečo auto „zabrzdilo iba prednými?“ Na odhalenie záhady treba (ako vždy) pozorné oči a možno tušenie, čo vlastne na videu hľadať. Tou neviditeľnou prekážkou je totiž drôt natiahnutý naprieč ulicou. Vidieť ho v spodnej časti obrazu ako sa jemne kolíše nízko nad zemou (už po nehode).

Je možné, že biely Renault Captur (respektíve ruský Kaptur) drôt zachytil prednou časťou, prípadne ho natiahol kolesom. Musíte ale uznať, že na prvý pohľad je určenie príčiny nehody skutočne ťažké. A to môžu byť všetci radi, že drôt bol relatívne nízko, pružil a nezachytil ho napríklad motocyklista.  


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo