2017-11-05 18:25:00
Bentley Mulsanne
Bentley Mulsanne
Zdroj: copart

Tak toto sa nepodarilo: Luxusné Bentley napichol na zvodidlá ako mäso na špíz!

Kuriózna nehoda s kurióznym koncom. Zvodidlo prešlo luxusným autom ako nôž maslom.

Sedieť na sedadle spolujazdca, či na pravej strane tohto luxusného automobilu by v danom okamihu nechcel asi nikto. Vodičovi sa automobil v nákupnej hodnote presahujúcej 300 tisíc eur podarilo napichnúť na zvodidlo. Pritom zvodidlo prešlo autom od motora až po kufor a prešlo tiež celou kabínou. Doslova sa vodičovi podarilo napichnúť automobil na zvodidlo ako mäso na špíz.

Ide pritom o relatívne nové Bentley Mulsane, najväčší a najluxusnejší automobil od britsko-nemeckého výrobcu. Ani ten však nedokázal zabrániť zvodidlu, aby takto prešlo skrz. A to si človek myslí, že keď si kúpi auto za „tristo litrov“ (peňazí, nie tekutiny) stane sa nesmrteľný... Pohľad na prederavené auto môže mnohých vlastníkov luxusných automobilov šokovať.

Špíz menom Bentley Mulsane je aktuálne na predaj v aukcii. Vyvolávacia cena bola cca 13-tisíc dolárov, odhadovaná predajná cena v nepoškodenom stave je desaťnásobne vyššia. No nekúp to! A veru nekúpiš. Lebo to už niekto kúpil... Z druhej strany predsa len vyzerá dobre a šikovné ručičky to predsa "vyklepú"... 

Zdroj: copart

jh

Komentáre k článku


Stream naživo