2017-09-14 13:50:56
Tu zostaneš...
Tu zostaneš...
Zdroj: FB Miriam Kolářová

Táto fotka baví Česko: Majiteľ neuposlúchol výzvu. Robotníci auto obkopali

Fotografia zachytáva automobil, ktorého majiteľ nebol schopný zariadiť jeho presun. Robotníci si poradili.

Fotografia pochádza z Brna. Ulica, ktorá podlieha rekonštrukcii bola vyprataná až na jeden automobil. Mestskej polícii sa podarilo majiteľa vozidla skontaktovať, no on bol mimo mesta a ani žena, ktorá auto užívala nemohla vozidlo presunúť. Policajti nemali právo vozidlo odtiahnuť, keďže bola ulica v režime zvláštneho užívania a na odťah mohol dať súhlas iba stavbyvedúci. Ten však prišiel s lepším nápadom. Auto pracovníci obkopali a nechali na mieste. Ak to bude pre rekonštrukčné práce ulice nevyhnutné, auto dajú odtiahnuť, zatiaľ ale môže zostať takto uväznené.

Rekonštrukcia ulice má byť dokončená do 31.10 tohto roku. Či majiteľ, alebo užívateľka vozidlo dovtedy nebudú potrebovať je otázne. Môžu si poň prísť so žeriavom. Možno sa ale k autu dostane po chodníku... Domáci tvrdia že ulica (Francouzská) je už dva roky v podobnom rozbombardovanom stave a údajne je na danom mieste zákaz vjazdu... Také slovenské... teda, české, české.

Fotografia sa krátko po zverejnení na Facebooku stala hitom a šíri sa za hranice okresu... Obvykle takéto „krásy“ vídavame na zahraničných weboch, no tak blízko k našim hraniciam sa podobné zábavnosti často nedejú. 

jh
ZDROJ: FB

Komentáre k článku


Stream naživo