2017-07-08 05:55:00
Vrak v Británii -
Vrak v Británii - Suzuki Swift
Zdroj: Twitter@DerbyshireRPU

Policajti v Británii zastavili doslova vrak – auto bolo „po oprave“

Horšie „odfláknutú“ opravu ste ešte určite nevideli.

Policajný zbor z britského grófstva Derbyshire zverejnil na Twitteri fotografie jedného naozaj netradičného a doslova nevídaného auta. Je úplne zrejmé už na prvý pohľad, že zelené Suzuki Swift má už svoje najlepšie dni motoristického života dávno za sebou. Lenže to, čo napovedal prvý pohľad, sa potvrdilo pri bližšom prieskume.

Policajti zastavili auto preto, lebo vyzeralo ako vrak, ktorý nemá na ceste čo robiť. Hlavne dvere vodiča boli v prednej časti vypáčené smerom von a vytvárali ostrú hranu. Veľmi svojráznym detailom sa vyznačuje jedna z pneumatík, ktorá je na vonkajšej strane zjazdená až na „plátno“.

Doslova šok čakal na policajtov pri prehliadke spodnej časti auta. Predná nápravnica buď odhrdzavela, alebo sa oddelila iným spôsobom. Ten, kto toto auto dával dohromady (lebo o oprave nemôže byť ani reči...), zvolil výnimočne netradičné postupy pri jej pripevňovaní.

Zdroj: Twitter@DerbyshireRPU

Celé predné zavesenie drží dohromady reťazová policajná „papuča“, teda reťaz na zabezpečenie kolesa a akýsi kus oblečenia. Je to buď šál, alebo kus županu. Je toto podľa vás normálne. Teda otázka mala znieť, či ten, kto chcel takto udržať auto pri živote je normálny. Možno keby šlo o grotesku, alebo film o apokalypse sveta, tak možno. Ale pustiť auto do normálnej prevádzky?

Zdroj: Twitter@DerbyshireRPU
Zdroj: Twitter@DerbyshireRPU

Ostáva len dúfať, že auto bolo na (poslednej) ceste len preto, že ho prevážali na miesto posledného odpočinku – na vrakovisko. Lebo ak niekto chcel aj naďalej jazdiť s autom, ktorého nápravu drží šál a reťaz, potom celkom určite nemôže byť celkom normálny.

jv
ZDROJ: Twitter @DerbyshireRPU

Komentáre k článku


Stream naživo