2017-04-28 04:05:00
Autosalón v Bratislave 2017
Autosalón v Bratislave 2017
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEO: Máme pre vás TOP 7 najzaujímavejších noviniek z autosalónu v Bratislave!

Autosalón v Bratislave je v plnom prúde. Okrem galérie vystavených áut a krásnych hostesiek máme pre vás video s top novinkami.

Slovenská automobilová udalosť roka, aj tak by sme mohli pomenovať práve prebiehajúci autosalón v Bratislave. Neuveriteľné množstvo slovenských premiér, no tiež najhorúcejšie novinky z veľkých autosalónov a tiež veľká európska premiéra. K tomu množstvo nových áut, veľké množstvo vystavovateľov, tuning, zábava a nejaké to občerstvenie.

Je tam toho naozaj dosť, no nie vždy sa návštevníkom podarí vidieť to najdôležitejšie, ohmatať si to najdôležitejšie, či sadnúť do toho najzaujímavejšieho. Druhá vec je, že nie každý má na autosalón v Bratislave čas, pre niekoho to zas môže byť príliš ďaleko.

Aj pre takých máme odpoveď. Je ňou naše video s TOP 7 automobilovými novinkami z autosalónu v Bratislave a tiež množstvo ďalšieho videoobsahu, ktorý pre vás máme nachystaný v nasledujúcich dňoch.

Vybrať top 7 najžhavejších noviniek vôbec nebolo ľahké a úprimne píšem, že sa to vlastne ani nedá, pretože hneď ako som ich určil, napadlo mi ďalších 7, ktoré by sa do sedmičky najlepších určite mali zaradiť tiež. Nasledujúce autá som tak vyberal z naozaj veľkej kopy jagavých premiér a výber to bol veľmi ťažký. Ak by som ale mal vybrať ja, toto sú ony:

Vo videu nájdete Mercedes triedy S, Mazdu MX-5 RF, Alfa Romeo Stelvio, Peugeot 5008, Renault ZOE, Range Rover Velar a Opel Insignia.  

Video, ktoré nájdete vyššie, nepatrí medzi krátke, no má to dôvod – chceme, aby ste si vybrané autá obzreli tak, akoby ste boli priamo na autosalóne. Tie autá, do ktorých je ťažšie sa dostať sme detailne priblížili aj v interiéri, skrátka prajeme príjemné ničím nerušené sledovanie.

PS: K TOP novinkám autosalónu určite patria mená ako Ford Fiesta, Škoda Kodiaq Scout, ale tiež Lexus LS so svojim viacúrovňovým hybridným systémom a dozaista aj VW Arteon, do nášho výpočtu sa ale nezmestili. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo