2017-04-12 14:35:10
Za toto pôjdeš do
Za toto pôjdeš do basy

VIDEO Vodič surovo vrazil do motocyklistu. Chcel ho potrestať a takmer ho zabil!

Vodič automobilu chcel motocyklistovi zabrániť v predbiehaní cez dve plné čiary. Motorkára aj spolujazdkyňu takmer zabil.

Incident, ktorý sa odohral ešte v októbri roku 2015 v americkom štáte Texas je rozuzlený. Skončil až teraz a to odsúdením muža, ktorý sa snažil zobrať „spravodlivosť“ do svojich rúk a pri pokuse potrestať motocyklistu za jeho predbiehanie cez plnú čiaru ho takmer pripravil o život.

A nielen jeho. Na motorke sedeli dvaja, obaja vplyvom nárazu bezohľadného vodiča spadli zo stroja a utrpeli mnohé zranenia.

Starší muž menom William Crum v spätnom zrkadle zbadal motorkára, ktorý sa ho pokúsil predbehnúť aj napriek zákazu predbiehania na danom úseku. Motorkár nerešpektoval značenie na ceste, to však vodiča bieleho sedanu neoprávňovalo vykonávať svoju zvrátenú spravodlivosť na mieste a zraziť motocyklistu a spolujazdkyňu z motorky.

Vodiča krátko po incidente polícia zatkla a nedávno spoznal svoj ortieľ. Bude to 15 rokov v base za dvojnásobný pokus o zabitie. Podľa amerického práva ide konkrétne o agresívny útok smrteľnou zbraňou na dvoch ľudí. Smrteľnou zbraňou je v tomto prípade automobil. Arogancia muža, ktorý po nehode neprejavil ani náznak ľútosti (čo zachytáva aj samotné video) by mnohých ľudí možno prinútila myslieť si, že jemu ani 15 rokov vo väzení nestačí. Keď však vezmete do úvahy, že nepatrí medzi najmladších, trest je viac ako férový.

 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo